Wegzwijmelen bij Julia Roberts en George Clooney in nieuwe romcom

Heerlijke clichés, een sterrencast en zowel humor als romantiek: wat wil je nog meer?

Oh, wat houden we van een goede romantische komedie op z’n tijd. Voor alle romcom-fans hebben we daarom goed nieuws: de nieuwe film Ticket To Paradise verschijnt binnenkort en Hollywoodsterren Julia Roberts en George Clooney vertolken de hoofdrollen. Na het zien van de trailer hebben we er al helemaal zin in.

Sterrencast

Het lijkt tegenwoordig een trend in de filmwereld dat films steeds realistischer worden. Gelukkig verschijnen er ook af en toe nog ouderwetse romcoms, waarmee we even kunnen wegzwijmelen bij een heerlijk romantisch scenario. Ticket To Paradise valt ook in die categorie: het bevat heerlijke clichés, een sterrencast en zowel humor als romantiek.

Geruchten

Er gingen al een tijdje geruchten over een film met Julia Roberts en George Clooney. Nu de trailer verschenen is, weten we dat die film er ook daadwerkelijk gaat komen. Het is de comeback van Julia Roberts op het gebied van romcoms, want het is jaren geleden dat ze in een soortgelijke film speelde. Ticket To Paradise is geregisseerd door niemand minder dan Ol Parker die ook Mamma Mia! Here We Go Again maakte. Hoge verwachtingen hebben we dus.

Herhaling van de geschiedenis

In Ticket To Paradise volgen we twee gescheiden ouders (Roberts en Clooney) die moeten samenwerken. Ze willen namelijk niet dat hun dochter Lily (gespeeld door Kaitlyn Dever) ineens gaat trouwen met een man uit Bali. Ze zien het als herhaling van de geschiedenis, omdat ze zelf ook halsoverkop in het huwelijksbootje zijn gestapt. Wij zijn enorm benieuwd naar de film, die we 29 september kunnen verwachten. Houd jij ook vast een plek vrij in je agenda?

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws