Zien: Yolanthe Cabau met zoontje Xess Xava op rode loper

De actrice en haar zoontje schitteren allebei in een pak, matching!

Lees ook

Gisteren konden we Yolanthe Cabau zien schitteren op de rode loper van De Allergrootste Slijmfilm, deel drie in de reeks populaire kinderfilms. Ze was daar niet alleen: zoontje Xess Xava (6) vergezelde haar.

Hoofdrol

Ook Jessey Sneijder, de vijftienjarige zoon die Wesley uit een eerdere relatie heeft, was aanwezig om Yolanthe bij te staan bij de premiere. De actrice speelt de hoofdrol in de populaire Slijmfilm-reeks.

yolanthe Cabau
Premiere van De Allergrootste Slijmfilm in Pathe Arena. Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Prachtig pak

Op de rode – oh nee, paarse – loper, droeg Yolanthe een elegant magentakleurig broekpak met wijde pijpen. Haar make-up hield ze vrij neutraal en ook haar accessoires blijven mooi minimalistisch. Een opvallende look, zonder te veel poespas, perfect voor deze premiere. Xess Xava was te spotten in een mooi pastelblauw pak. Chique hoor!

Yolanthe is voor de gelegenheid twee dagen overgekomen naar Nederland, vertelt ze aan RTL Boulevard op de loper. Normaal gesproken woont de actrice in de Verenigde Staten, maar ze is ook graag hier om haar familie en vrienden te bezoeken.

Voetbalfamilie

Zoontje Xess Xava en Jessey werden gevraagd om te kiezen tussen het worden van YouTuber, voetballer of acteur. Beide zeiden volmondig ‘voetballer’. “Ze kunnen allebei super goed voetballen. Dat heb ik ze geleerd”, zei Yolanthe gekscherend. Wij weten wel waar dat voetbaltalent vandaan komt…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook