Kate schiet coverfoto van niemand minder dan schoonmoeder Camilla!

Je covershoot laten doen door je stief-schoondochter is wel extra bijzonder.

Lees ook

De hertogin van Cambridge die een coverfoto schiet van de hertogin van Cornwall? Ja hoor, dat kan gewoon. Kate Middleton maakte foto’s van stief-schoonmoeder Camilla voor de cover van het Britse tijdschrift Country Life.

Verjaardag

De vrouw van prins Charles wordt deze maand 75 jaar en het magazine viert dit jaar zijn 125ste jubileum. Vanwege die mooie mijlpalen werd Camilla gevraagd of ze gastredacteur wilde zijn voor deze bijzondere editie van Country Life. 

Als gast-hoofdredacteur maakte ze de beslissing dat schoondochter Kate haar foto’s mocht nemen voor het blad. De hertogin van Cambridge is fervent amateurfotografe. Zo maakt ze regelmatig de officiële foto’s van haar kinderen, bij bijzondere mijlpalen, zoals verjaardagen en de eerste dag van het schooljaar.

Geraniums

De foto’s werden genomen in de tuinen van Ray Mill House, Camilla’s hoogsteigen toevluchtsoord. De Duchess is te zien, zittend op een bankje met een mand gevuld met geraniums, klaar om geplant te worden. Camilla lacht relaxt en ze draagt een blauw-witte japon met pastelblauw vest. De coverfoto ziet er heerlijk sereen uit, precies zoals je het ‘country life’ in gedachten hebt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse)

Koninklijke fotografe

Mark Hedges, hoofdredacteur van Country Life, liet weten: “We zijn verheugd dat onze gastredacteur zo prachtig is vastgelegd door koninklijke fotografe de hertogin van Cambridge. We kregen te horen dat dit de eerste keer is dat een formeel portret van de hertogin van Cornwall door de hertogin van Cambridge is gemaakt voor een tijdschrift en we zijn vereerd dat we zijn gekozen om als eerste deze prachtige foto te publiceren.” Mark vindt de foto’s geweldig en biedt Kate graag nog eens een opdracht aan.

Charles

Camilla is voor het eerst gastredacteur van Britse tijdschrift over landhuizen en ‘haar’ editie komt 13 juli uit. Charles heeft de eer al twee keer gehad – in 2013 toen hij 65 werd en in 2018 toen hij 70 werd. Dat laatste nummer werd de bestverkochte editie van het magazine ooit. We zijn benieuwd of Camilla door de lens van Kate het ook zo goed doet!

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook