Glamorous: dit is het beauty-team van Kate, Zara en Beatrice

De stylisten achter alle prachtige looks van de Britse royals.

Lees ook

Als royal kun je het je natuurlijk niet veroorloven om er niet altijd tiptop in orde uit te zien. Gelukkig staat er daarom altijd een team klaar om je make-up te verzorgen, je haar te stylen en je te kleden. Van Kate’s geweldige blowout tot Zara’s prachtige make-up – deze mensen zorgen ervoor dat de Britse royals er altijd glamorous uit zien.

Kate Middleton

Kate heeft prachtig vol bos bruine lokken, die goed gestyled moeten worden. De iconische Chelsea blowdry werd gecreëerd door Richard Ward, die ook Kates haar deed tijdens haar bruiloft. Daarnaast krijgt Kate hulp met haar haar van Amanda Cook Tucker, die een foto deelde van de beautytas van de Duchess. Daar zit onder andere haar favoriete styling crème in: Kiehl’s Stylist Series Crème With Silk Groom.

Kate deed haar eigen make-up voor haar bruiloft. Beeld: BrunoPress

Haar make-up doet de hertogin graag zelf, zelfs voor haar eigen bruiloft, al werd ze daarbij wel geassisteerd door make-up artist Hannah Martin.

Een prachtige zomerse look presenteerde Zara op dag twee van het jubileum van de Queen. Beeld: BrunoPress

Zara Tindall

Voor grote evenementen helpt professionele visagist Alisia Ristevski de kleindochter van de koningin met haar glamoreuze look en de getalenteerde visagist stylet Zara’s haar ook nog eens!

Beatrice en Eugenie

Niet alleen Kate Middleton maakt gebruik van de talenten van Hannah Martin, ook de York-zussen zien er altijd uit om door een ringetje te halen door de getalenteerde make-up artist. Voor het platinum jubileum van Queen Elizabeth verzorgde zij de make-up van prinses Beatrice en prinses Eugenie en maakte ze snel nog een paar kiekjes met de prinsessen en hun haarstylist Ben Cooke.

Meghan Markle zag er glowing uit op haar bruiloft. Beeld: BrunoPress

Meghan Markle

De hertogin van Sussex laat haar make-up altijd doen door een goede vriend van haar. Daniel Martin is de man achter haar elegante bruidslook en hij is een van de loyaalste mensen uit haar team. Helaas licht hij nooit een tipje van de sluier op en weten we dus niets over de producten die hij voor haar gebruikt. Dan blijven we maar een gokje wagen om er net zo glamorous uit te zien als onze favoriete royals.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook