Zien: zo ziet de knappe vriendin van Rob Kemps eruit

'Ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel.'

Talpa heeft bekendgemaakt dat Rob Kemps komend seizoen de presentatie van Ik hou van Holland op zich neemt. Een mooie stap voor de Snollebollekes’ zanger, die nu zijn grote schoenen moet gaan vullen. Deze man kan ook alles, maar wie is de partner achter deze alleskunner?

‘Enorme eer’

Rob neemt de taak over van Linda de Mol, die alle vorige seizoenen van Ik hou van Holland heeft gepresenteerd. In goed overleg is besloten dat Rob Kemps als presentator tussen de beide Ik hou van Holland-teams in zal staan. De zanger vergeleek de taak met het vervangen van voetballer Messi. “Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er megaveel zin in.”

Snollebollekes

We kennen Rob voornamelijk van zijn feestact Snollebollekes. Op het eerste gezicht is het een beetje een vreemde vogel, met zijn lange lokken, rode jasje en gele stropdas. Toch verovert hij sinds 2014 menig festival en feesttent en laat hij hele menigtes mensen springen.

De doorbraak bij het grote publiek kwam in de zomer van 2017 toen hij zijn nummer Links Rechts uitbracht tijdens de huldiging van de Oranjeleeuwinnen die dat jaar het EK Voetbal in wonnen. Met dat nummer krijgt hij het hele publiek van de ene kant van het terrein naar de andere kant. In 2019 beleefde hij een hoogtepunt: twee uitverkochte shows in het GelreDome. Daarna volgden nog vier concerten in het stadion in Arnhem. In september komt er een droom uit voor de feestzanger – een eigen festival, genaamd Total Loss.

De Slimste Mens

We hebben zanger Rob Kemps beter leren kennen tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens in 2021. Daar kwamen we erachter wat een charmante, lieve man hij is. En wat niemand had verwacht: hij wint het programma ook nog eens! Daarna ging Robs carrière in de stroomversnelling – een programma samen met Matthijs van Nieuwkerk, een Televizier-Ring en een contract bij Talpa volgden. Maar ook op privévlak is er van alles gaande in huize Kemps.

Benieuwd wie de partner van de alleskunner is? Op de volgende pagina delen we een aantal foto’s van het stel.

Laatste nieuws