Zien: zo ziet de knappe vriendin van Rob Kemps eruit

'Ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel.'

Miriam Swinkels

Rob heeft al vijf jaar een relatie met zijn vriendin Miriam Swinkels. Toch kennen ze elkaar al veel langer dan dat, maar liefst zestien jaar. Toen ze eindelijk een relatie kregen, ging alles dan ook in rap tempo.

De twee hadden overduidelijk wat tijd in te halen, want ze gingen bijna direct samenwonen. Twee jaar later volgde hun zoontje Manu. En ook onlangs is het stel opnieuw ouders geworden: dochter Lola werd in juni geboren. Bovendien had Miriam nog twee kids uit een eerdere relatie, en met z’n zessen is het in huize Kemps-Swinkels altijd een gezellige boel. Regelmatig deelt het stel leuke kiekjes van het lieve gezinnetje en elkaar op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M. (@mirswinkelsk)

Rob Kemps en Miriam Swinkels bij het Televizier-Ring Gala in Theater Carre. Beeld: BrunoPress

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M. (@mirswinkelsk)

Geen casanova

Als bekende zanger kreeg hij genoeg vrouwelijke aandacht. Rob is echter totaal geen casanova, zo vertelde hij afgelopen zomer aan Nieuwe Revu. “Ik ben voor Miriam niet echt een womanizer geweest, daar ben ik te lui voor. Niet dat vrouwen naar mij toe moeten komen, maar ik ben ook niet iemand die achter een vrouw aan gaat. Ik ben ook geen type dat de getapte jongen uithangt, zo’n haantje de voorste, helemaal niet. Ik zal nooit tegen een boksbal slaan om indruk te maken, of andere dingen van die strekking.”

Verliefd

De Snollebollekes-zanger vertelde toen dat het tussen hem en Miriam allemaal heel natuurlijk is gegaan. “Vóór haar heb ik twee andere lange relaties gehad, maar ik noem haar altijd mijn eerste relatie. Dit gaat heel zoetsappig klinken, maar ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel.” Na bijna vier jaar is Rob nog steeds enorm verliefd op zijn Miriam, zoals wel te zien is op zijn Instagram.

Bron: Tips en Weetjes, Nieuwe Revu, Rob Kemps website | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws