Sussexjes vieren 4th of July met zoontje Archie

Lilibet bleef helaas thuis.

Lees ook

The 4th of July, Independence Day, wordt altijd groots gevierd in de Verenigde Staten. Prins Harry en Meghan Markle zijn ook wel in voor een feestje en namen zoon Archie mee naar Wyoming om het weekend door te brengen met wat vrienden.

Rood-wit-blauw

Archie had zijn Amerikaanse vlaggetje paraat om ermee te zwaaien als de optocht langs zou komen, is te zien op een foto die op Instagram rondgaat. Ook had hij een rood-wit-blauw petje op – helemaal in stijl voor Independence Day. Meghan droeg een heerlijk grote zonnehoed, altijd fijn in die Amerikaanse zon. Dochter Lilibet werd niet gespot tijdens het evenement, waarschijnlijk is ze nog te jong om zulke tripjes te maken. Hopelijk kan ze de volgende keer snel mee!

Verrassing!

Het blije gezinnetje werd gespot door iemand die het verhaal deelde op Facebook. “We waren in Jackson Hole, Wyoming, voor hun 4th of July optocht. Een grote, stoere man vertelde ons tot twee keer toe dat hij stoelen vrijhield voor een familie. Ik dacht, nou, dat moet wel een royal family zijn dan”, vertelde de vrouw. De gedachte was sarcastisch, tot opeens de hertog en hertogin van Sussex aan kwamen lopen met hun zoontje! “De grote man was hun bodyguard”, vervolgde ze haar verhaal. “Meghan is prachtig en Harry en Archie zijn cute. We zaten vlak naast hen en hun vrienden.”

Sinds ze naar de VS zijn verhuisd, wordt de familie zelden in het openbaar gespot, maar het is duidelijk dat ze genieten van hun tijd daar en langzaamaan alle verschillende staten ontdekken. Zo ging Harry vorig jaar naar Fort Worth in Texas om aanwezig te zijn bij een Rodeo evenement en woonde hij eerder dit jaar de Super Bowl bij om wat Amerikaanse cultuur te snuiven.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook