Aha! Zo zorgt Máxima ervoor dat ze er altijd perfect uitziet

Het geheim van haar slanke taille is heel eenvoudig!

Oh, wat houden we toch van de looks van koningin Máxima. Elegant als ze is, ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen. Hoe dat kan? Ze weet precies welke delen van haar lichaam ze moet accentueren. Máx weet wat ze doet als het op fashion aankomt. We delen haar geheim.

Empirelook

De iconische empirelook is wat haar er altijd zo stijlvol uit laat zien. De empirelook creëert ze door een jasje hoog in de taille dicht te knopen of ze kiest voor een jurk met een ceintuur of koord op deze hoogte. Door een contrasterende kleur of een opvallende riem te gebruiken leg je de nadruk op de taille, waardoor deze er in het geheel veel slanker uit zal zien. Let maar eens op!

Something borrowed

Als het haar niet lukt om een mooi ceintuur te vinden, dan leent ze dat gewoon uit de kast van haar dochter! De koningin koos voor een werkbezoek aan Hogeschool Leiden voor een aansluitende witte jurk van Massimo Dutti. Met de cognackleurige riem van Vaincourt krijgt de look een Amalia-touchDe kroonprinses droeg dezelfde riem namelijk eerder tijdens de zomershoot in 2020 met haar ouders en zusje. De japon was trouwens ook een oude bekende: die droeg Máx tijdens de Koningsspelen van dit jaar.

Links: Máxima tijdens het werkbezoek in Leiden – Midden: Amalia tijdens de zomershoot in 2020 – Rechts: Máxima tijdens de Koningsspelen 2022. Beeld: BrunoPress

Verkeerde keuze

Maar vergis je niet, ook Máxima maak soms de verkeerde keuze. Zo gaf ze onlangs toe vroeger weleens een miskoop te doen. “Ik heb veel dingen gekocht waarvan ik dacht: wat héb je daaraan?” vertelde de koningin in de radioshow Start! van dj Fernando Halman. “Oorbellen, of een haarstukje. Dat werkte dan helemaal niet, mijn haar zag er niet uit. En dat terwijl het best duur was.” Een wijze les, dus.

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws