Lief: dit is de knappe vriendin van Rob Kemps

De twee kregen afgelopen maand hun tweede kindje samen!

Lees ook

We kennen Rob Kemps van zijn deelname aan De Slimste Mens, zijn feestact Snollebollekes, maar de alleskunner gaat nu ook Ik hou van Holland presenteren! Talpa liet weten dat Rob de taak van Linda de Mol overneemt, die zich op dit moment richt op andere projecten. Rob kan ook alles, maar wie staat er eigenlijk achter de feestzanger?

‘Megaveel zin’

Rob neemt de taak over van Linda de Mol, die alle vorige seizoenen van Ik hou van Holland heeft gepresenteerd. In goed overleg is besloten dat Rob Kemps als presentator tussen de beide Ik hou van Holland-teams in zal staan. “Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er megaveel zin in.”

Stroomversnelling

We kennen Rob in eerste instantie van zijn feestact Snollebollekes. In 2019 beleefde hij een hoogtepunt: twee uitverkochte shows in het GelreDome. Daarna volgden nog vier concerten in het stadion in Arnhem.

We hebben zanger Rob Kemps beter leren kennen tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens in 2021. Daar kwamen we erachter wat een charmante, lieve man hij is. En wat niemand had verwacht: hij wint het programma ook nog eens! Daarna ging Robs carrière in de stroomversnelling – een programma samen met Matthijs van Nieuwkerk, een Televizier-Ring en een contract bij Talpa volgden. Maar ook op privévlak is er van alles gaande in huize Kemps.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M. (@mirswinkelsk)

Kersverse ouders

Rob heeft al vijf jaar een relatie met zijn vriendin Miriam Swinkels. Toch kennen ze elkaar al veel langer dan dat, maar liefst zestien jaar. Toen ze eindelijk een relatie kregen, ging alles dan ook in rap tempo. De twee hadden overduidelijk wat tijd in te halen, want ze gingen bijna direct samenwonen. Twee jaar later volgde hun zoontje Manu. En ook onlangs is het stel opnieuw ouders geworden: dochter Lola werd in juni geboren. Bovendien had Miriam nog twee kids uit een eerdere relatie, en met z’n zessen is het in huize Kemps-Swinkels altijd een gezellige boel. Regelmatig deelt het stel leuke kiekjes van het lieve gezinnetje en elkaar op Instagram.

Rob Kemps en Miriam Swinkels bij het Televizier-Ring Gala in Theater Carre. Beeld: BrunoPress

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M. (@mirswinkelsk)

Zoetsappig

De Snollebollekes-zanger vertelde dat het tussen hem en Miriam allemaal heel natuurlijk is gegaan. “Vóór haar heb ik twee andere lange relaties gehad, maar ik noem haar altijd mijn eerste relatie. Dit gaat heel zoetsappig klinken, maar ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel.” Wat een mooie, lieve woorden! Na bijna vier jaar is Rob nog steeds enorm verliefd op zijn Miriam, zoals wel te zien is op zijn Instagram.

Bron: Tips en Weetjes, Nieuwe Revu, Rob Kemps website | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook