Zo ziet het gewone leven van prinses Eugenie eruit

De Britse prinses is het perfecte voorbeeld van een luie royal, als we de critici mogen geloven.

Lees ook

De Britse prinses Eugenie is het perfecte voorbeeld van een luie royal prinses, als we de critici mogen geloven. Maar klopt dat eigenlijk wel? Ze teert lekker op het zakcentje dat geschonken wordt door oma Liz – dat zeker – maar ze laat ook zien dat ze lekker bezig blijft.

Eugenie gaat door het leven als prinses van York en verschijnt hier en daar bij een handvol evenementen om de koningin te vertegenwoordigen, heeft veel vrienden die zich celebs mogen noemen, gaat naar een goedkope haarsalon om haar haar bij te punten en poseert uitgebreid bij liefdadigheidsinstellingen om deze kiekjes vervolgens uitvoerig te plaatsen op haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Bruiloft

Ook tijdens Haar Grote Dag op 12 oktober donderde het flink. Zo hing er een enorm prijskaartje aan de royal wedding en dat voor ‘maar een prinses’. “De dag kostte een fortuin, zelfs die van H&M was goedkoper. En dat terwijl prins Harry een zoon van de Britse troonopvolger is.”

Beeld: BrunoPress

De Britse pers schreef destijds: “In Engeland klinkt steeds meer gemor over de aanstaande bruiloft van prinses Eugenie van York met Jack Brooksbank, die groter wordt dan die van prins Harry en Meghan. Het stel (en we vermoeden dat hun ijdele ouders prins Andrew en hertogin Sarah hier iets mee te maken hebben) heeft meer gasten uitgenodigd dan er in St George’s Chapel in Windsor passen. Critici maken zich overigens niet zozeer druk over de feesten (die worden door de Queen en Eugenie’s vader, de hertog van York betaald), maar over de steeds verder oplopende kosten voor beveiliging, die voor rekening van de belastingbetaler komen.” Oeps!

Prinses of niet, ze is wel lekker gewoon gebleven. Zo was ze heel open over haar Scoliose-operatie op haar 12de en deelde het resultaat op social media. Een applausje voor de prinses, aangezien de Britse royals tamelijk bleu zijn als het gaat om het uiten van je gezondheidsklachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Eug maakt er ook geen geheim van mega fan te zijn van Céline Dion en werd gespot tijdens Royal Ascot terwijl ze luidkeels mee stond te swingen. Links naast haar, aangeschoten zus prinses Beatrice. Oh dear…

Rangorde

Naarmate de Cambridgejes en Sussexjes het gezin aan het uitbreiden zijn, zakken de Yorkies naar beneden in de rangorde. Hoewel de prinses het royal leventje met open armen ontvangen heeft, zal ze er niet zo erg over inzitten. Eug houdt zich sterk en moedig en zolang ze tevree is met haar jeugdliefde Jack, kan niks of niemand haar wat doen. En zo hoort het.

Bron: Buzze, The Royal Family, Popsugar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook