Awh: hertogin Kate en prins William geven kus op het poloveld

Maar het schattigste is misschien nog wel de trouwe viervoeter van de Cams...

Het is een sportieve week voor de Cambridges, die naast een bezoekje aan Wimbledon ook op het poloveld te vinden waren. Hertogin Kate moedigde vanaf de zijlijn haar prins op het bruine paard aan terwijl hij een bijzonder potje polo speelde. En welk gezinslid zien we daar?

Voor het goede doel

Een potje polo met uitzicht op Windsor Castle. Beeld: BrunoPress

Tijdens de Royal Charity Polo Cup, gehouden op steenworp afstand van Windsor Castle, speelde prins William een wedstrijdje mee voor het goede doel. Met succes! Het poloteam van de hertog behaalde de winst en met het sportevenement werd ook nog eens 1 miljoen pond opgehaald voor de liefdadigheidsorganisaties van de Cambridges.

Prijsuitreiking

Twee kussen op de wang, dat kan nog net volgens de etiquette. Beeld: BrunoPress

Aan hertogin Kate de taak om de prijzen uit te reiken – al wisselden de twee meer uit dan alleen een gouden beker. In een zeldzaam public display of affection-momentje zagen we de twee elkaar een kus op de wang geven. Tja, veel romantischer wordt het niet met senior royals en public.

En wie hebben we daar?

Nog een beetje schuw voor de camera’s: hond Orla, naast Kate. Beeld: BrunoPress

Naast Kate stond er nog een goede bekende van prins William aan de zijlijn van het poloveld om hem aan te moedigen: Orla, de trouwe viervoeter van de Cambridges. Het is voor het eerst dat de cockerspaniël meegaat naar een koninklijk evenement, maar wat ons betreft mag Hare Harige Hoogheid haar lieve snoet best vaker laten zien.

Elegant in Emilia Wickstead

Chic en zomers! Beeld: BrunoPress

Een chique polowedstrijd bijwonen is natuurlijk een heerlijke gelegenheid om een nieuw zomerjurkje aan te trekken. De hertogin van Cambridge droeg een design van Emilia Wickstead (de japon komt uit de collectie van 2019, dus hangt al even in de kast) die volgens de ontwerpster herself geïnspireerd is op Franse films uit de jaren zestig.

Bron: Hello! Magazine, What Kate Wore | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws