Zorgen om prinses Leonor vanwege brandwonden

De Spaanse media hebben het hof gevraagd naar de verwondingen.

Er wordt natuurlijk altijd flink ingezoomd op royal kiekjes om er zo achter te komen welke japon die hertogin draagt of welke handtas die prinses bij zich heeft. Helaas levert dat ook wel eens wat minder leuk nieuws op. Zo zagen de Spaanse media de gehavende handen van prinses Leonor op een foto bij de uitreiking van de Girona Foundation Awards in Barcelona.

Brandwonden

Omdat één van Leonors titels ‘Prinses van Girona’ is, was het de taak van de zestienjarige prinses om de prijzen uit te reiken en een tweetalige toespraak te houden afgelopen maandag. Tijdens die prijsuitreiking was opeens te zien dat de oudste dochter van koning Felipe en koningin Letizia verwondingen op haar handen had, die lijken op brandwonden. De Spaanse pers was meteen in rep en roer.

De verwondingen zijn op haar middel- en ringvinger te zien. Beeld: BrunoPress

Diverse bronnen zouden hebben verteld dat de prinses een zalf of crème op de wonden heeft aangebracht gedurende het evenement. Het Spaanse blad Semana heeft het hof gevraagd naar de situatie hierachter, maar zij lieten zich niet over de kwestie uit. Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook als kroonprinses.

Beeldschoon

Ondanks de wondjes op haar handen, zag prinses Leonor er beeldschoon uit in haar zachtblauwe jurk. Als een van de hoofdrolspelers van de avond, ging prinses Leonor op chic. Keurig knotje, pastelblauwe off-shoulder jurk van MIPHAI en een paar Carolina Herrera’s aan haar voeten. Gelukkig lijkt het allemaal niet heel ernstig en hopen we dat de prinses snel geneest.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws