Prins Harry maakte ex Chelsy Davy vlak voor zijn huwelijk aan het huilen

Er zou een emotioneel telefoontje plaats hebben gevonden.

Lees ook

Een week voor zijn huwelijk besloot Harry zijn ex, Chelsy Davy, te bellen. Gewoon om even te babbelen over het feit dat ze nu écht wel hun eigen weg moesten inslaan.

Uitnodiging

Zij was degene die maar liefst zes jaar lang aan zijn zijde liep en ze kreeg zelfs een uitnodiging voor de bruiloftsceremonie van H&M. Maar een uitnodiging voor het feest dat naderhand plaatsvond, had de blondine niet ontvangen.

Dit vertelde Harry haar over de telefoon een week voor het huwelijk. Ook vertelde hij haar dat het écht over tussen hen was en ze beiden hun eigen pad moesten gaan volgen. En daar kwamen de nodige emoties bij kijken, aldus Vanity Fair en The Sun. Chelsy moest huilen en was er zo kapot van dat ze zelfs niet meer naar de bruiloft wilde. Tóch was ze aanwezig (bravo!), zelfs met een glimlach.

Chelsy Davy op de bruiloft van Meghan en Harry in mei 2018. Beeld: BrunoPress

Eugenie

Chelsy Davy en prins Harry hadden zes jaar een relatie, maar in 2010 bleek dat de twee niet voor elkaar bestemd waren. Het contact tussen de twee zou nog steeds prima zijn en ze bevinden zich zelfs in dezelfde sociale kringen.

Chelsy is nog steeds goed bevriend met het nichtje van Harry, prinses Eugenie. Zo was ze ook te gast bij het huwelijk van de prinses en haar geliefde Jack. “Ik denk dat we altijd wel vrienden zullen blijven,” zei Chelsy in The Times.

Bron: Telegraaf | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook