Wat Mick Jagger over Frans Bauer te zeggen had

En dat allemaal dankzij Corry.

Lees ook

Wanneer een wereldster zich uitspreekt over een nationale ster! Tijdens het Rolling Stones-concert in Amsterdam afgelopen donderdagavond verwees niemand minder dan Mick Jagger naar niemand minder dan Frans Bauer.

Liever naar Frans Bauer

Een maand later dan gepland, maar The Rolling Stones stonden gisteren eindelijk in de Johan Cruijff ArenA. De band was ontzettend blij dat fans ondanks de teleurstelling van het eerdere afgelaste concert tóch naar het optreden zijn gekomen. Zo grapte Mick Jagger dat hij het fijn vond dat ze niet naar Frans Bauer zijn gegaan – en ook nog eens in het Nederlands!

Nadat het concert van The Rolling Stones vorige maand op het allerlaatste moment moest worden afgelast omdat Mick Jagger positief werd getest op corona, was de teleurstelling bij fans groot. Zo liet concertbezoeker Corry, die al tientallen jaren fan is van de iconische band, voor de camera’s van Hart van Nederland weten woedend te zijn. Ze stond al sinds ’s ochtends in de rij en had talloze ‘kuttrappen’ beklommen om een mooi plekje te bemachtigen. Dat The Rolling Stones vervolgens niet op het podium verschenen, schoot bij haar dan ook in het verkeerde keelgat. Zo kwam ze tot de conclusie: “Ik ga voortaan naar Frans Bauer, die is altijd gezond.”

Fijn dat jullie hier zijn!

Binnen een mum van tijd ging de video van Corry viraal in Nederland, maar blijkbaar ook buiten ons kikkerlandje. Want tijdens het concert van The Rolling Stones gisteravond grapte zanger Mick Jagger in het Nederlands: “Fijn dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer!”

‘Superleuk’

Natuurlijk is het ook Frans Bauer niet ontgaan dat dé Mick Jagger hem heeft genoemd. “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert”, laat de volkszanger weten in een korte reactie tegen het ANP. Ook deelt hij het nieuws trots op zijn Twitter. “Geweldig als zo een held je naam door een volle ArenA laat klinken. Dankjewel aan The Rolling Stones”, schrijft hij daarbij.

Ook Corry was erbij

Ondanks de teleurstelling van het afgelaste concert was fan Corry tóch aanwezig bij poging twee donderdagavond. Al was dit een behoorlijke verrassing voor haar. Eerder vertelde ze namelijk in Even tot hier dat ze het inhaalconcert moest missen omdat haar dochter net voor 7 juli een reisje naar Parijs geboekt had om haar te troosten. De vrouw had ‘een potje zitten brullen’ tegen haar dochter. “Ze had het nooit moeten doen, ze had moeten wachten op een bericht. Nu kan ik er niet naartoe, want ze kan het niet annuleren en ik wil haar niet op de kosten jagen”, vertelde Corry. Haar eigen concertticket gaf ze aan een vrouw die krap bij kas zit en normaal gesproken niet naar zulke concerten kan. Maar gelukkig had het televisieprogramma een kleine troost voor Corry: tickets voor het concert van The Rolling Stones in Brussel.

Corry had zich er dus al bij neergelegd dat ze de Stones niet in Amsterdam zou kunnen zien. Maar wat ze niet wist, was dat haar familie het tripje naar Parijs stiekem had verzet én alsnog tickets voor het concert had geregeld. Zo kon ze haar idolen toch nog live zien in de ArenA. Een reisje naar Parijs, Brussel en een concert in A’dam? Klinkt als een goede deal!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook