Royal felicitatie voor trouwdag Daphne Deckers

Een attent gebaar van de koning!

De Krajicek Foundation vierde donderdag zijn 25-jarig jubileum. Daphne Deckers en man Richard Krajicek werden daarom verrast met een bezoekje van koning Willem-Alexander. Maar de koning had zich even verdiept in het stel, want ook hun trouwdag was gisteren. Een royal felicitatie volgde. Attent!

7-7

In een video die Daphne deelde in haar Instagramstories is te zien dat Willem-Alexander op Daphne afloopt en zegt: “Gefeliciteerd met je trouwdag!”. Vervolgens geeft de koning haar een hand en feliciteert hij haar nogmaals. Daarna zegt hij dat hij had begrepen dat 7 juli een bijzondere dag was. “7-7, dat is net zoiets als 2-2”, daarmee verwijzend naar zijn eigen trouwdag op 2 februari. Bijzonder dat de koning hier aandacht aan schenkt!

Daphne is helemaal verrast door de felicitaties van de koning. Zo schrijft ze bij de video die ze deelde: “Verrassing! Hoe leuk is dit op mijn trouwdag. Wat aardig en attent.” Dat is het zeker!

Festiviteiten

Naast het 25-jarig jubileum van de Krajicek Foundation en de trouwdag van Daphne en Richard, is 7 juli ook de dag dat de oud-tennisser Wimbledon won in 1996. Een driedubbel feestelijke dag dus, maar het belangrijkste waren de festiviteiten rondom de Krajicek Foundation.

Koning bij Jubileumviering Krajicek Playground. Beeld: BrunoPress

Richard ontving de koning om hem de gerenoveerde playground te laten zien waar kinderen in de buurt kunnen spelen en waar zij gemotiveerd worden om een gezondere levensstijl te ontwikkelen. “Ik ben m’n hele leven al koningsgezind geweest. Dat de koning kon komen vandaag was echt een ongelofelijke eer”, vertelde hij aan het ANP. Krajicek noemt het koninklijke bezoek “de kroon op het werk” van zijn Foundation. “Mooier kon de 25 jaar niet gevierd worden dan met een bezoek van de koning.”

Bron: Weekend | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws