De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Wijnbaden

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thermae 2000 (@thermae_2000)

Baden in wijn… Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet (meer). Op de top van de Valkenburgse Cauberg is dit nu mogelijk, dankzij een samenwerking van Thermae 2000 en Wijndomein St. Martinus. We vermoeden dat de hele familie Meiland al geboekt heeft! thermae.nl/wijnbaden

Zonnige brillenkoordjes

Niets vervelender dan een zonnebril die vastzit in je perfecte hairdo. Gelukkig zijn (zonne)brilkoordjes weer helemaal terug – een handige en vooral modieuze manier om je sunnies én je kapsel te beschermen. Het Nederlands-Australische merk Sunny Cords heeft nu de handen ineengeslagen met stylist en influencer Lizzy van der Ligt voor een vrolijke, exclusieve lijn. Hét accessoire voor zomer ’22! sunny-cords.nl

Moretta Fizz

We weten al waarmee we proosten dit weekend: MORETTA Fizz, het aperitief dat extra sparkle geeft aan al die fijne borrelmomenten. MORETTA Fizz is de ‘signature drink’ van MORETTA COVALO: een stoere Amsterdamse likeur (24%) met Italiaanse roots. Je proeft de donkere tonen van rum, de pit van brandy en een vleugje anijs. Doet ’t ook perfect in cocktails! Verkrijgbaar bij de betere slijterij en online.

Verwendagje

Een bell boy die je op de parkeerplaats opwacht. Een restaurant onder de supervisie van Heman den Blijker. Replica’s van Hollandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Van Gogh aan de muur. Thermen Barendracht is omgebouwd tot het meest exclusieve resort van Nederland. Er worden maximaal 150 gasten per dag toegelaten en naast de standaard elementen als sauna’s, baden en beautybehandelingen zijn er zeer leuke details zoals een oester- en sushibar en een champagnelounge. Wij kirren: het goede leven! thermenbarendrecht.nl

Zondags ontbijtje

Een uitgebreid weekendontbijt is niet compleet zonder (haver)cappu. Voor de liefhebbers van plantaardige melk in hun bakkie troost, is er nu Oatly’s Chilled Barista Edition – de gekoelde variant van de meest bekende haverdrank voor in je koffie. Smaakvol, perfect opschuimbaar en ook geschikt voor latte art. Nu verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Marie in Utrecht

Net geopend aan de Utrechtse Choorstraat: de nieuwste flagship store van Marie-Stella-Maris, waar je kennis kunt maken met de natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums van dit fijne merk. Hier kun je ook al je favoriete beautyproducten laten navullen!

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws