Hoe Meghans acteerskills hielpen bij de veelbesproken terugkeer naar Engeland

'Ik denk dat ze zichzelf prachtig heeft weten te beheersen.'

Harry en Meghans terugkeer naar Engeland voor het jubileum van de Queen werd in het Verenigd Koninkrijk gezien als een big deal en bleef dan ook niet onbesproken in de tabloids. Hoe Meghan zich op deze mediastorm kon voorbereiden? Met behulp van haar acteerervaring, blijkbaar.

Openbare verschijning

Om het 70-jarig troonsjubileum van Queen Elizabeth mee te vieren, brachten prins Harry, hertogin Meghan en hun twee koters, Archie en Lili, een kort bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Al weken van tevoren schreeuwden de Britse tabloids dat Sussexjes de Queen zouden overschaduwen, hun eigen agenda hadden en zelfs een Netflix-realityserie zouden opnemen, maar het pakte héél anders uit. Meghan en Harry verschenen slechts één keer in het openbaar bij een kerkdienst en ontweken daarmee de voorpagina’s van grote tabloids – hoewel ze tijdens die dienst werden uitgejoeld bij de kerk door boos volk.

Acteerskills

Volgens etiquettecoach Myka Meijer en presentatrice Christina Gribaldi heeft Meghan deze kalme openbare verschijning aan haar acteerskills te danken. Christina Garibaldi vroeg de etiquette-expert in Us Weekly: “Ze werden, weet je, uitgejouwd toen ze naar de kerk gingen, maar hoe denk je dat Meghan met zichzelf omgaat in zulke lastige momenten?”

Mevrouw Meier antwoordde: “Ik denk dat haar achtergrond als actrice haar waarschijnlijk helpt. Ik denk dat ze haar hoofd koel houdt.” Ze vervolgt: “Ik kan me niet eens voorstellen hoe de druk zou voelen op dat moment en uitgejouwd te worden. Ik denk dat ze zichzelf prachtig heeft weten te beheersen.”

Over dat uitjoelen bestond nogal wat onduidelijkheid. Volgens sommige aanwezige royalty-watchers was dat het boe-geroep niet bedoeld voor de Sussexjes, maar voor een buschauffeur die met zijn gigantische touringcar het zicht op alle aanwezige royals blokkeerde…

Meghan
Beeld: Brunopress

Spotlights

Myka Meijer vertelt veel bewondering te hebben voor Meghan, na alles wat ze heeft meegemaakt. “Ik denk, kijkend naar de beelden en kijkend naar de foto’s, dat het niet makkelijk is geweest. Het allemaal in je opnemen en beseffen dat ze op zoveel manieren in de schijnwerpers staat. En misschien komt het door wat ze geleerd heeft tijdens haar acteercarrière. Dat ze heeft geleerd hoe ze haar kalmte moet bewaren, zelfs als ze zich eigenlijk niet zo kalm voelde. Ik vond dat ze het fantastisch deed.”

Bron: Express | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws