De honden van Camilla en Charles poseren met parelkettingen

Hoe onderscheidt een koninklijke viervoeter zich? Nou, zó dus.

Lees ook

Een halsband én een parelketting: als koninklijke viervoeter moet je natuurlijk wel glamorous voor de dag komen. Beth en Bluebell, de terriërs van prins Charles en hertogin Camilla, laten zien hoe ’t moet.

Girls in pearls

Deze maand is Camilla de gasthoofdredacteur van het Britse magazine Country Life, ter ere van haar naderende 75ste verjaardag. In elke editie van het tijdschrift is een titelblad te vinden met daarop girls in pearls, een foto met daarop meestal een dame uit de hogere kringen van de society. Hertogin Camilla besloot daarentegen haar honden Beth en Bluebell in het zonnetje te zetten.

 

Van asielhond tot Harige Hoogheid

Het kan verkeren in een hondenleven. Beth en Bluebell waren ooit asielhonden, wachtend op een nieuw baasje. Die nieuwe baasjes bleken prins Charles en hertogin Camilla te zijn, het toekomstig koningspaar. Sindsdien worden ze in de watten gelegd in het paleis, en als de Jack Russels net zoveel geluk hebben als de corgi’s van de Queen, hebben ze een eigen chef die hun voer bereidt en uiteraard een eigen slaapkamer.

De parels van Camilla

Voor de magazine-shoot kregen Beth en Bluebell naast hun halsband ook een parelsnoer om. En nee, dat zijn geen plastic exemplaren uit de feestwinkel, maar echte colliers uit de sieradenkist van de hertogin van Cornwall. Doe maar duur!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse)

Camilla poseerde zelf ook – zonder parels, en we weten nu waarom – voor het tijdschrift. Haar coverfoto werd genomen door niemand minder dan haar stief-schoondochter, Kate Middleton, op haar eigen verzoek. Welke speciale aanvragen Camilla nog meer heeft gedaan voor haar nummer van Country Life weten we binnenkort. Het magazine ligt namelijk vanaf woensdag 13 juli in de winkels.

Bron: Town & Country Magazine, Country Life | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook