Zó ziet de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé er nu uit

Sem is inmiddels al een volwassen man!

Actrice en presentatrice Wendy van Dijk is niet weg te denken van de Nederlandse televisie, maar ook de zoon die ze met zanger Xander de Buisonjé kreeg, timmert inmiddels hard aan de weg op showbizzgebied. De 19-jarige Sem van Dijk heeft zijn eerste nummer al uitgebracht.

Wendy’s kinderen

Wendy van Dijk heeft een leuk, samengesteld gezin. In 2003 verwelkomde ze samen met zanger Xander de Buisonjé zoon Sem. Tijdens de zwangerschap had het showbizzkoppel hun relatie verbroken, maar toch beleefden ze de geboorte van hun kind samen.  “Dat was eigenlijk heel mooi. Wat veel mensen niet weten is dat we echt jaren nog hebben geprobeerd om samen door te gaan. Maar met mij was dat onbegonnen werk”, vertelde Xander daarover in de podcast van Roel van Velzen. Hij blikt nog wel liefdevol terug op die relatie: “We hebben een hele mooie tijd gehad. (…) We zeggen altijd tegen elkaar: ‘Onze liefde heeft meer dan zin gehad, want we hebben een prachtige zoon samen.'”

In 2010 werd Wendy nogmaals moeder. Dochter Lizzy werd geboren uit haar huidige relatie met programmadirecteur Erland Galjaard, met wie ze in 2014 is getrouwd.

Bonuskinderen

Naast haar twee eigen kinderen heeft Wendy ook nog twee knappe bonusdochters, Elena en Charlotte Galjaard. De vier kinderen kunnen het heel goed met elkaar vinden. “De manier waarop de kinderen met elkaar omgaan en de harmonie die wij thuis met hen ervaren, vind ik heel bijzonder”, zei Erland daar eerder over (via Libelle). “Ik denk dat het lang niet in alle samengestelde gezinnen zo goed gaat en daar moeten wij heel dankbaar voor zijn.”

Knappe spierbundel

Zoon Sem is inmiddels negentien jaar oud en uitgegroeid tot een knappe spierbundel. Kijk maar mee op de volgende pagina.

Laatste nieuws