Wedding bells: de halfzus van Zara Tindall is getrouwd

De achterkleindochters van de Queen mochten bloemenmeisjes zijn.

Lees ook

Stephanie Phillips, de halfzus van prinses Anne’s kinderen Zara en Peter, is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Wat een plaatje!

Stephanie Phillips

Stephanie is de 24-jarige halfzus van Zara Tindall en Peter Phillips. Ze delen dezelfde vader, captain Mark Phillips, die van 1973 tot 1992 met prinses Anne getrouwd was.

1973: het huwelijk van prinses Anne en captain Mark Phillips. Beeld: BrunoPress

Stephanies moeder is Marks tweede echtgenote, Sandy Pflueger, met wie hij inmiddels ook niet meer samen is. Wie weet meer huwelijksgeluk voor de volgende generatie: afgelopen zaterdag gaf Stephanie het jawoord aan haar lief, William Hosier.

Beeldige bruid

Daarbij droeg de bruid een prachtige japon (ondanks de hittegolf met lange mouwen), een eenvoudig maar elegant design met een stukje kant als very bridal detail in de v-hals. Foto’s van de trouwdag zijn te bekijken via Tatler (klik hier). Daarop is ook te zien dat prinses Anne te gast was bij de bruiloft van de dochter van haar ex. Hoewel ze al jaren gelukkig is met haar tweede echtgenoot, heeft de Princess Royal nog altijd een warme band met Mark Phillips.

Ook gespot bij de bruiloft: Peter Phillips met zijn vriendin, Lindsay Wallace. De dochters van Peter, Savannah en Isla, en de dochters van Zara, Mia en Lena, mochten bloemenmeisjes zijn. Het levert heel veel zoete foto’s op (zoals nummer drie via de link hierboven).

Peter, Zara & Stephanie

Peter en Zara hebben ondanks een leeftijdsverschil van zo’n 20 jaar een hechte band met hun halfzusje, die ook opgroeide op het landgoed Gatcombe Park en al net zo dol is op paardrijden als de rest van de familie. Stephanie was ook bloemenmeisje op de bruiloften van haar twee oudere sibilings.

Naast Stephanie hebben Peter en Zara nog een halfzus, de Nieuw-Zeelandse Felicity Tonkin, die geboren werd toen Mark nog met prinses Anne getrouwd was. Pas na een DNA-test erkende hij deze dochter. Felicity blijft volledig buiten de schijnwerpers. Een van de weinige dingen die we over haar weten, is dat ze ook een echt paardenmeisje is. It runs in the family!

Bron: Hello! Magazine, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook