Zien: Shiloh Jolie-Pitt lijkt sprekend op moeder Angelina Jolie

Als twee druppels water!

Lees ook

Ze is een award-winning actrice die in heel wat films heeft gespeeld en ze zet zich toegewijd in voor mensenrechten. Angelina Jolie does it al. Toch zijn het haar zes kinderen waar de actrice het meest trots op is. Afgelopen weekend mocht dochter Shiloh mee naar een concert en wauw, wat lijkt ze op haar moeder!

Look-a-like

Angelina heeft zes kinderen samen met ex-lover Brad Pitt: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox. De 16-jarige Shiloh mocht dit weekend met haar moeder mee naar Rome voor een concert van Måneskin in het antieke Circo Massimo. En wow, wat lijken de twee op elkaar! Kijk mee.

Goede band

Het is de tweede keer in korte tijd dat Angelina haar dochter mee op pad neemt, want in februari gingen de twee nog samen op pad in Cambodja. “Een paar dagen in Cambodja tussen de warme lokale bevolking en ik voel dat mijn ziel zich aan het herstellen is. Dit is altijd een speciaal land voor mij en ons gezin geweest”, zei Angelina toen.

Dochter Shiloh verscheen niet veel later plotseling in een videoclip van Doja Cat, waar ze haar dansskills heeft laten zien. Ook toen al viel het fans op hoeveel Shilop op Angelina lijkt. De een vindt dat Shiloh meer op haar moeder lijkt, terwijl de ander weer van mening is dat Shiloh ook wel wat weg heeft van papa Brad.

Moederschap

Aan People vertelde Angelina vorig jaar meer over haar zes kinderen, die ook onderling een sterke band met elkaar hebben. “Het zijn fantastische personen”, vertelt de moeder over haar kinderen.

De actrice vervolgde dat haar kinderen alle zes erg verschillend zijn en ze is nieuwsgierig naar de personen die zij zullen worden. “Ik ben zo excited over alle verschillende stadia en gevoelens die ze nu doormaken. Waarom zou je dat niet zijn?”, vraagt ze zich hardop af. “Er wordt van ons verwacht dat we hen helpen om erachter te komen wie ze zijn. En dat kun je niet doen als je niet enthousiast met ze mee-ontwikkelt.”

Bron: Woman and home | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook