Groot nieuws voor Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer

Lees ook

Mart Hoogkamer staat, naast zijn opzwepende muziek, bekend om zijn brede lach. Maar wie zorgt er eigenlijk voor die grote glimlach op zijn gezicht? Dat is vast zijn knappe vriendin Jennifer. Leuk nieuws: want de twee hebben samen een huis gekocht.

Droomhuis

Mart en zijn grote liefde Jennifer beginnen de week goed! Zij hebben maandag namelijk hun handtekening onder een wel heel belangrijk document gezet: de koopakte van een huis. Hun droomhuis welteverstaan, zo deelt Mart op Instagram. “Droomhuis gekocht 🏠”, schrijft hij bij een foto van het spannende moment.

Kleine spruit op komst?

Vervolgens schrijft de zanger: “Een nieuw begin 👨‍👩‍👦” Daar zien we niet alleen een man en een vrouw, maar ook een kindje. Of de zanger hiermee verklapt dat er een baby on the way is? In gesprek met RTL Boulevard helpt hij ons heel snel uit die droom “Was een geintje”, laat hij weten.

Felicitaties

Onder de foto van Mart en Jennifer stromen de liefdevolle reacties en felicitaties binnen over de aanwinst van hun nieuwe stulpje. Zo schrijft Bram Krikke: “Gefeliciteerd toppers 🙌❤️” Ook EOTBDD’s Harrie Snijders en Temptations Antonio laten hun gelukswensen achter.

Congrats, Mart en Jennifer!

Bron: Instagram @marthoogkamer, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook