Twee druppels water: zo ziet de zus van Samantha Steenwijk eruit

"Zussen zijn net pannenkoeken, de eerste mislukt altijd een beetje", grapt de zangeres.

Lees ook

Samantha Steenwijk is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De zangeres heeft op heel Nederland indruk weten te maken met haar blonde lokken en goede zangkunsten. De knappe zangeres heeft ook nog eens een zus die als twee druppels water op haar lijkt. Een tijdje terug deelde ze een foto op haar Instagram van hun twee.

Talentenjacht

We kennen Samantha natuurlijk van The Voice of Holland, waar ze in 2017 aan meedoet en als tweede eindigt. Maar dat is niet de enige talentenjacht waar de zangeres van Hollandse bodem aan meedoet. In 2013 behaalt ze de finale van het programma Bloed, Zweet & Tranen. Wat knap!

Debuut

Samantha is dan al een bekende in de Nederlandstalige muziek. Zo wordt ze in 2009 al snel opgemerkt door Sterren.nl met haar debuutsingel Kom ga mee met mij. Daardoor komt de alleskunner in een stroomversnelling terecht: optreden in het voorprogramma van Gerard Joling, meedoen aan allerlei grote festivals en een nominatie voor beste talent én beste zangeres door BUMA NL.

Alleskunner

En naast zingen is jureren ook iets wat ze leuk vindt om te doen. Nadat ze vorig jaar mee mocht beslissen over wie zich als derde lid bij K3 zou mogen voegen in K2 zoekt K3, jureert ze nu in De Hollandse Nieuwe. Ook liet ze haar zangkunsten nog eens zien in het immer populaire programma Beste Zangers, danste ze de sterren van de hemel in Dancing with the Stars en deed ze mee aan The Masked Singer als de Kameleon.

De zangeres deed verder nog mee aan het programma De Verraders en won zelfs. Deze overwinning behaalde ze echter niet zonder slag of stoot. “Ik heb het totaal niet zien aankomen”, vertelde Samantha na haar winst tegenover Superguide. “Ik wist niet wat ik meemaakte. Het kwam voor mij als een totale verrassing dat de verraders van het eerste uur zoveel sympathie kregen.”

De zangeres heeft het hartstikke druk dus en daarom zal Samantha vast dolblij zijn met de steun van haar grote zus met wie ze behoorlijk close is. Benieuwd wie zij is? Op de volgende pagina delen we een aantal foto’s!

Laatste nieuws

Zie ook