Kleurtje als Kate: deze bronzer draagt de hertogin

Wil je hebben!

Cheeks à la Kate Middleton? Wij zouden ervoor tekenen! Maar het geheim zit ‘m niet in een product of kwast, maar in de geliefde bronzer van Kate. We vertellen je welke bronzer de hertogin gebruikt.

Bronzer

Bronzers zijn ideaal om je huid meer warmte te geven en om er net iets bruiner uit te zien. Ideaal nu de zon nog niet veel geschenen heeft, maar we wel graag een zomerse gloed willen! Als er iets is waar Kate Middleton altijd in slaagt, is het wel haar make-up, en met name haar bronzer. Die ziet er namelijk altijd perfect uit en laat haar wangen nog mooier uitkomen. Gelukkig weten we nu welke het is zodat we het ook bij onszelf kunnen toepassen.

De favoriete bronzer van the Duchess is van het merk Bobbi Brown. Namelijk de: De Shimmer Brick Compact, die de perfecte combinatie tussen een bronzer en een highlighter zou zijn. Kom maar op met die summer glow!

Aanbrengen

De hertogin brengt haar bronzer meestal net iets boven haar blush aan, iets boven de holtes van haar wangen en tot aan haar oren. Hierdoor zit de bronzer wat hoger, wat een mooi gelift effect geeft.

Kate
Beeld: Brunopress

Als je haar foto’s goed bestudeert, zie je ook dat ze de bronzer niet op de appeltjes van haar wangen aanbrengt, maar strak op de bovenkaak. Iets wat wel altijd wordt aangeraden door experts. Maar de Royal Highness weet zelf heel goed wat haar het beste staat, en laat hiermee zien dat ook eens kunt proberen om je bronzer een tikkeltje hoger aan te brengen.

Bron: ELLE | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws