Hoe goed kennen de Clooneys en de Sussexes elkaar nu echt?

Beste vrienden of vage kennissen?

George Clooney heeft niets dan goede woorden over voor prins Harry en hertogin Meghan en zou de Sussexjes met open armen in zijn Italiaanse villa hebben ontvangen. Hoe hecht is de band tussen de wereldberoemde koppels eigenlijk?

Villa Oleandra

Ga je toevallig op vakantie naar het Comomeer deze zomer? Opletten of je George en Amal Clooney ook ziet rondzwemmen. Het stel is in het bezit van een prachtige villa aan het Italiaanse meer, Villa Oleandra, waar naast sterren als Cindy Crawford en Brad Pitt ook prins Harry en hertogin Meghan vakantie hebben mogen vieren. Wat toch wel getuigt van een goede band tussen de twee famous couples.

Royal Wedding

En dat terwijl we rondom de royal wedding van Harry en Meg in 2018 nog te horen kregen dat de Clooneys ‘onterecht’ een prominente plek vooraan in de kerk hadden gekregen. Volgens een royaltyreporter gaven Amal en George tijdens de huwelijksdienst toe aan Carolyn Bartholomew, een vriendin van wijlen prinses Diana, dat ze het bruidspaar eigenlijk helemaal niet kenden. De geruchten gingen toen al snel dat de Clooneys alleen maar waren uitgenodigd om het hele huwelijksspektakel nog meer glamour te geven.

Amal en George Clooney arriveren voor de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle. Beeld: BrunoPress

Lieve woorden

Mocht dat al het geval zijn geweest, dan mocht de Sussex-bruiloft zeker naar meer hebben gesmaakt voor de Clooneys. George steekt niet onder stoelen of banken dat hij dol is op het stel.

“Het zijn echt aardige, leuke, vriendelijke mensen”, aldus de acteur, die ook liet weten dat ze regelmatig samen tafelden toen de Sussexjes nog in Engeland woonden. “We wonen niet ver van elkaar vandaag en hebben etentjes en we zijn bevriend met hen om alle redenen waarom je met iemand bevriend zou zijn.” Ook sprong George Clooney meteen voor Meghan in de bres toen de media zich steeds negatiever over haar uitlieten. “Ik heb meegemaakt dat de pers zich tegen je keert om belachelijke redenen en voor iets kleins. Het is een beetje oneerlijk. Ze heeft niets verkeerd gedaan, ze leeft gewoon haar leven”, vertelde hij aan Good Morning Britain. “Ze is een heel aardige, slimme en intelligente jonge vrouw.”

George & Archie

George Clooney ontkent echter dat hij een van de peetouders van Archie zou zijn. “Iedereen is dol op geruchten, maar het is niet waar.” Wel delen de volprezen acteur en de achterkleinzoon van de Queen een verjaardag. “Dat is best irritant, als je erover nadenkt”, grapte George bij Extra. “Want ik moet ‘m al delen met Orson Welles, Sigmund Freud en nu met deze baby. Ik daal heel snel op de lijst.”

Bron: Cheatsheet, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws