Dit is de 22-jarige dochter van Fajah Lourens

De twee lijken sprekend op elkaar!

Wauw, de appel valt niet ver van de boom bij Fajah Lourens en dochter Irem. Op kiekjes is namelijk te zien hoe moeder en dochter sprekend op elkaar lijken.

Knappe dochter

Met de looks van actrice Fajah zit het wel goed. De 41-jarige fitnessgoeroe heeft een prachtige dochter van 22 jaar oud en deze dame heeft duidelijk de genen van haar moeder geërfd.

Geen kleine meid

In april werd Irem alweer 22 jaar, en daar stond Fajah op Instagram even bij stil. Kleine meisjes worden groot, want Irem woont sinds kort op zichzelf. “22 jaar geleden om 07.10 werd jij geboren. Lieve mooie sterke, slimme Irem. Van een meisje naar een vrouw”, begint de fitnessgoeroe bij de post. “Afgelopen maand voor het eest op jezelf en aan het begin van je leven met nog zo veel mooie kansen op je pad. Ik geniet van de groei die ik je zie maken en ben enorm trots op jou”, aldus Fajah.

Irem is dus echt een volwassen vrouw nu, en ze lijkt tegenwoordig wel een mini-versie van haar moeder. Niet alleen qua looks, ook op Instagram stapt Irem in de voetsporen van haar bekende moeder. De 22-jarige ontpopt zich steeds meer tot een ware fashionista en daar is mama Fajah maar wat trots op. Zelf heeft Irem een privé-account op Instagram, maar gelukkig plaatst Fajah regelmatig mooie kiekjes van haar dochter. En we moeten toegeven: wat een knappe verschijning!

Benieuwd naar hoe Irem eruitziet? Kijk dan snel verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws