Koningin Letizia en de doorschijnende jurk

Letizia gaat voor luchtig!

We zijn dol op de royal fashion van koningin Letizia, omdat er in haar garderobe veel meer te vinden is dan keurige manteljurkjes alleen. Van kinky boots tot cut-out dresses: Leti weet de grenzen van het kledingprotocol op stijlvolle wijze te verleggen. Haar nieuwste aanwinst: een doorschijnende jurk.

De Spaanse pers is in rep en roer – een koningin die voor transparant kiest! – maar het blijft allemaal heel keurig. Bij de uitreiking van de Nationale Cultuurprijzen in Madrid afgelopen woensdag droeg de koningin een lichtroze japon met doorschijnende mouwen en rok.

Letizia zet haar beste beentje voor! Beeld: BrunoPress

En geef de koningin van Spanje eens ongelijk. Allereerst kan ze haar afgetrainde biceps en beenspieren prachtig showen in deze transparante jurk. Daarnaast is met een temperatuur van 38 graden in Madrid alles dat luchtig én elegant is meer dan welkom.

Beeld: BrunoPress

De jurk is van het Franse merk Maje (de favoriet van prinses Alexia) en helaas niet meer verkrijgbaar. Letizia draagt trouwens opnieuw een mondkapje omdat ze herstellende is van het coronavirus. Better safe than sorry.

Beeld: BrunoPress

Ook bij haar pumps koos koningin Letizia voor transparant. Een doorzichtige band over de wreef houdt deze hielloze hakken op hun plek. Zo wordt het wat kleur en doorschijnendheid betreft een mooi geheel. Well played, Letizia!

Bron: El Mundo | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws