Zien: dit zijn de knappe zussen van Olcay Gulsen

Je houdt de zussen bijna niet uit elkaar!

Olcay Gulsen komt altijd goed voor de dag, maar ze is niet de enige van de familie die gezegend is met good looks. Dit zijn haar vier knappe zussen.

Rechtszaak

De 41-jarige is naast presentatrice ook onderneemster. Zo was modemerk SuperTrash van haar, al werd het kledingbedrijf in 2018 failliet verklaard. Nu verkeert de beauty in zwaar weer, omdat haar ex-schoonmoeder beweert dat ze in 2015 tot tweemaal toe een bedrag van vijftigduizend euro van haar heeft geleend om het modemerk overeind te houden. Eind juni stonden de twee al tegenover elkaar in de rechtbank. De rechtbank laat de zaak op 27 juli weer voor de rechter komen.

Darmkanker Ruud

De onderneemster is sinds 2019 samen met radio-dj Ruud de Wild, al was er tussendoor nog een kleine break. Het stel heeft al veel meegemaakt in die tijd. Zo kreeg Ruud in het voorjaar van 2021 de diagnose darmkanker. Er volgden een aantal slopende maanden. In september was hij weer terug op de radio te horen. De combinatie van het religieuze nest waar hij uit komt en het gezin getekend door trauma van Olcay is een combinatie die je niet snel verwacht, maar de twee zijn dolgelukkig met elkaar.

Tekst gaat door onder de foto.

olcay gulsen en ruud de wild
Ruud de Wild en Olcay Gulsen tijdens het Boekenbal 2022. Beeld: BrunoPress

Heftig

Olcay komt uit een groot gezin. Ze heeft vier zussen en een broer met wie ze heel close is, al is de reden daarachter erg heftig. Olcay en haar siblings hadden namelijk geen gemakkelijke jeugd. In haar programma Olcay & huiselijk geweld stelt ze zich dan ook erg kwetsbaar op door met haar moeder en zussen over hun jeugd te praten.

Wie haar zussen zijn, zie je op de volgende pagina. Het zal je verbazen hoeveel de siblings op elkaar lijken.

Laatste nieuws