Zien: dit zijn de knappe zussen van Olcay Gulsen

Je houdt de zussen bijna niet uit elkaar!

“We zijn heel harmonieus, hebben geen woordenwisselingen. Misschien wel vanwege onze heftige tijd thuis”, deelde ze in een interview met Dagblad van het Noorden.

Dolshe

Dolshe Gulsen heeft net als haar big sis in de fashion business gezeten en was een aantal jaar geleden ook lifestyledeskundige bij Shownieuws. Dolshe woonde jarenlang in New York, maar is inmiddels weer in Amsterdam te vinden. En wauw, wat lijken Olcay en Dolshe veel op elkaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dolshe Gulsen (@dolshegulsen)

Georgina

Zus Georgina staat misschien wat minder in de spotlights, maar zoekt wél de media op. Ze werkt namelijk als sidekick en producer bij omroep Brabant. Eerder werkte ze ook al samen met haar zwager en radio-dj Ruud de Wild. In januari beviel ze van Zayn, het eerste kindje van de beauty en haar man Mo. Ook heeft ze in augustus 2021 haar eerste nummer uitgebracht, genaamd Ice Cream.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Gulsen (@georginagulsen)

Yasmin en Venus

Zussen Yasmin en Venus verschijnen wat minder in het openbaar, maar op familiefoto’s is goed te zien hoeveel de vijf sisters op elkaar lijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dolshe Gulsen (@dolshegulsen)

Prachtige foto waarop te zien is hoe close de zussen nu zijn na hun heftige jeugd. Aan Fonds Slachtofferhulp vertelde de presentatrice dat hun vader kampte met psychische problemen. “Hij was schizofreen, alcohol- en drugsverslaafd. Hij sloeg mijn moeder, jarenlang. Soms stonden mijn zusjes en ik letterlijk tussen hen in.” Dat moet een enorme impact op het gezin hebben achtergelaten. We zijn blij te zien dat de zussen, zoals het lijkt, hier sterk uit zijn gekomen.

Bron: Grazia, De Telegraaf, Fonds Slachtofferhulp, Nouveau | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws