Beau Voyage: op naar Antwerpen! (+ lezerskorting)

Lees ook

Versgebakken Belgische wafels eten, flaneren langs de Schelde, winkelen aan de Meir en diamanten bewonderen in de vele juweliersetalages? Count us in voor een citytrip naar Antwerpen! Helemaal nu aparthotelketen YAYS daar een gloednieuwe locatie heeft geopend.

Bij Beau Monde zijn we al langer liefhebber van de comfy kamers van YAYS. De keten biedt boutique appartementen aan in Amsterdam, Den Haag, Parijs en sinds dit voorjaar dus ook in Antwerpen. In aparthotel YAYS Antwerp Opera vind je opnieuw best of both words: luxe, stijlvolle appartementen die van alle gemakken zijn voorzien, met de service van een hotel. De perfecte combi om je even helemaal lekker weg, en tegelijkertijd helemaal thuis te voelen.

Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, ligt YAYS Antwerp Opera vlakbij het imposante operagebouw van de stad. Dat wil dus ook zeggen: in hartje Antwerpen. De grote winkelstraten liggen om de hoek, en je wandelt zó naar de karakteristieke pleinen en historische straatjes waar je talloze eetgelegenheden vindt. Bovendien zitten we hier midden in de Diamantwijk. Voor al die juweliersetalages weten we, eksters als we bij Beau Monde zijn, ons sowieso wel te vermaken. 

Het Centraal Station is ook op steenworp afstand. Als je niet per trein arriveert, is het alsnog de moeite waard om hier eerst even binnen te lopen om de indrukwekkende ontvangsthal te bewonderen. Geen betere manier om in Antwerpen te arriveren!

Na een lange dag shoppen/cultuur snuiven/tafelen kun je in de ruime appartementen weer helemaal opladen. Even languit op de bank (met uitzicht op de stad!), dan onder de regendouche en dan het o zo zachte bed induiken? Kunnen we wel aan wennen. De keukens in de kamers zijn fully equipped. Of je hier nu alleen een eitje wilt bakken voor je ontbijt of een driegangenmenu op tafel wilt toveren, het is net zo makkelijk als thuis. Dat maakt YAYS Antwerp Opera natuurlijk ook ideaal voor een langer verblijf in deze leuke stad.

Wat je tijd in Antwerpen nog aangenamer maakt, is het vriendelijke personeel van YAYS dat voor je klaarstaat. Bij hen kun je ook terecht voor insider tips. Een van de pijlers van YAYS is om je de stad te laten zien als een local en dus van de gebaande paden af te gaan. Om dit nu nog makkelijker te maken, zijn er nu ook de YAYS Neigbourhood Experiences. Denk aan wandelroutes die je langs alle beste eet- en winkeladresjes gidst en je de verborgen parels (of diamanten, in het geval van Antwerpen) laat ontdekken. Door de handen ineen te slaan met lokale ondernemers, kan YAYS haar gasten ook leuke extraatjes bieden bij veel van deze adressen. Wij proefden bijvoorbeeld de heerlijke ‘Antwerpse handjes’, artisanale koekjes van Philip’s Biscuits.

Wil jij je ook thuis voelen in Antwerpen? Lezers van Beau Monde krijgen 15 procent korting op een verblijf bij YAYS met de code BEAUMONDE15, te gebruiken als je boekt via de website van YAYS.

Deze code is geldig tot april 2023 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Extra leuk: De kortingscode is geldig in alle vestigingen, dus ook in Amsterdam, Den Haag of Parijs. Goede reis!

Laatste nieuws

Zie ook