Marieke Elsinga stopt per direct bij RTL Boulevard

'Ik ga mijn vleugels uitslaan', deelt de presentatrice.

Lees ook

Marieke Elsinga is klaar voor iets nieuws en heeft daarom besloten per direct afscheid te nemen van haar geliefde RTL Boulevard. Dat laat ze weten in de uitzending van vrijdagavond en via haar Instagram. 


Vleugels uitslaan

“Dit was de aflevering van RTL Boulevard van vanavond, en het was ook meteen mijn allerlaatste RTL Boulevard“, onthulde Marieke vrijdagavond achter de welbekende oranje desk. “Ik vind het heel jammer, maar ik maak ook heel graag nog andere programma’s bij RTL. Daarnaast doe ik ook de ochtendshow bij Qmusic.” Door de drukte komt de presentatrice er niet aan toe om andere programma’s te maken die ze leuk vindt, vertelt ze.

En dus heeft Marieke het grote besluit genomen om na vijf jaar – eerst als reporter en daarna als presentatrice – te stoppen met RTL Boulevard. “Ik ga mijn vleugels uitslaan, zodat ik me ook op andere televisieprogramma’s kan focussen.”

Moeilijk besluit

Ze heeft dit besluit absoluut niet lichtjes genomen, vertelt ze. “Wel met pijn in mijn hart, want ik heb vijf jaar lang met zó veel plezier gestaan. Met fijne collega’s hier achter de desk, maar ook natuurlijk achter de schermen: redactie, productie, visagie, regie, iedereen. Ik heb heel veel bewondering voor het programma, zeker na het afgelopen jaar. Dus bedankt iedereen dat ik het mocht maken en voor het kijken natuurlijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Onder haar Instagram-post wordt Marieke bedolven onder hartjes en mooie woorden. Zo laat RTL Boulevard-collega Bridget Maasland een hartje achter en schrijft Luuk Ikink: “Heel veel geluk en wat was het mooi!” Ook Shelly Sterk deelt enkele lieve woorden: “Je gaat gemist worden, Mariek! ❤️ Op naar andere mooie nieuwe avonturen. X”

Veel geluk, Marieke!

Bron: Instagram @mariekeelsinga | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook