Dit is dus de partner van Edsilia Rombley!

Edsilia en Tjeerd zijn al twintig jaar samen.

Edsilia Rombley zit niet stil! De presentatrice en zangeres heeft net een nieuw nummer uitgebracht en voor volgend jaar een grote tour aangekondigd. Haar grote passie voor muziek deelt Edsilia met haar partner, Tjeerd, met wie ze al ruim twintig jaar samen is.

Edsilia en Tjeerd

Al meer dan twee decennia lang vormt de prachtige en talentvolle Edsilia een setje met Tjeerd Oosterhuis. Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen, want Tjeerd is de broer van Trijntje Oosterhuis, met wie hij samen in de band Total Touch zat. Hoewel de band al jaren niet meer bestaat, is Tjeerd nog altijd ontzettend muzikaal. Hij werkt als pianist, componist, songwriter en producer.

Zestien jaar getrouwd

Edsilia en Tjeerd zijn inmiddels bijna zestien jaar getrouwd. Ze gaven elkaar het jawoord op 1 oktober 2006. Het koppel verwelkomde daarna twee kinderen. Dochter Imaani wordt deze zomer twaalf jaar oud en dochter Aisa-Lynn viert in september haar negende verjaardag.

Zo’n lang en gelukkig huwelijk lijkt tegenwoordig best uniek in showbizzland. Wat is het geheim van Edsilia en Tjeerd? “Dat we naast ons gezin allebei ons eigen leven hebben en elkaar respecteren. We waren al maatjes voor we iets met elkaar kregen, dat heeft gezorgd voor een steady fundament”, vertelde de Ladies of Soul-zangeres eerder dit jaar aan Beau Monde. “We kunnen met elkaar lachen en gunnen elkaar alles. Hij is niet alleen mijn partner, maar ook mijn beste vriend. En misschien wel het belangrijkste: we groeien samen.”

Benieuwd naar het prachtige gezin van Edsilia? Je vindt een paar kiekjes op de volgende pagina.

Laatste nieuws