Hittegolf op de feed: Sylvie Meis verbluft volgers met foto’s uit St. Tropez

Wat ziet ze er goed uit!

Lees ook

Sylvie Meis is op vakantie in Saint-Tropez, en trakteert haar volgers op een paar vrolijke kiekjes. Van de omgeving, met zoom Damián en diens vriendin en een wel heel spicy filmpje onder de douche. Oh la la! 

Verkoeling

Met temperaturen van boven de dertig graden is het in het Franse Saint-Tropez behoorlijk warm. En dus besluit Sylvie dat het hoog tijd is voor een verkoelende douche. Op Instagram plaatst ze een wel heel sexy filmpje van deze opfrisser. “De week fris beginnen 💦”, schrijft ze bij de video van haar douchesessie.

Binnen no-time regent het hartoogjes en vlammetjes onder de video van La Meis. “Beauty“, “Prachtig” en “Wow” klinkt het onder andere in de comments. Veel volgers zijn behoorlijk onder de indruk van Sylvies afgetrainde lichaam. “Wat een figuurtje“, schrijft iemand. Een ander bestempelt haar zelfs als ‘goddess’. “Door jou wordt de hittegolf alleen nog maar heter”, zegt een derde volger tot slot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Eigen bikinicollectie

Er net zo bij lopen als Sylvie? Dat kan! De beauty lanceerde onlangs namelijk haar eigen swimwear-lijn bij Aldi. “Zo opgewonden om mijn vierde collectie voor Aldi en de eerste SWIM-lijn uit te brengen”, schreef La Meis onlangs op Instagram. “Ik kijk ernaar uit om naast mooie nieuwe lingerie, nacht- en homewear nu eindelijk mijn modieuze zomercollectie voor zwem- en strandkleding te zien verschijnen.” De nieuwe Sylvie-collectie ligt sinds afgelopen weekend in Nederland in de schappen, dus wie weet kun je nog een nieuwe bikini scoren!

Bron: Instagram @sylviemeis, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook