Zomers chic! Nog even over Meghans outfits in New York

Hertogin Meghan grijpt terug op haar koninklijke garderobe.

Niet alleen wij zitten vandaag in onze meest luchtige zomerjurk aan de ijskoffie, ook in New York City lopen de temperaturen deze week op tot ruim boven de 30 graden. Tijd om eens te kijken hoe hertogin Meghan het zomers chic houdt tijdens haar bezoek aan the Big Apple.

Royal repeat

Prins Harry en hertogin Meghan bezochten maandag New York City ter gelegenheid van Mandala Day. Harry gaf een speech bij de Verenigde Naties en werd daarbij, zoals we van de Sussexjes gewend zijn, bijgestaan door zijn loving wife.

Een lief moment tussen prins Harry en Meghan Markle. Beeld: ProShots.

De hertogin van Sussex kleedde zich elegant en minimalistisch in een two-piece van Givenchy. Eentje die we nog herkennen uit haar koninklijke garderobe. Meghan droeg precies dezelfde kokerrok en top in het groen tijdens haar royal bezoek aan Ierland in 2018. Ze is haar koninklijke stijl nog niet vergeten!

Hoewel we Meghan heel vaak in een nieuwe outfit spotten, laat de Duchess ook zien dat ze alles goed bewaard in haar (ongetwijfeld gigantische) walk-in closet. De handtas die ze bij zich had in New York, heeft ze namelijk al sinds haar dagen als Suits-actrice.

In korte broek

Voor een lunch met vriendin, feministe, activiste en journaliste Gloria Steinem koos Meghan voor een andere luchtige look.

Beeld: BrunoPress

De hertogin combineert een eenvoudig paar nette shorts met een witte blouse en bij elkaar passende accessoires in cognac. Wat ons betreft een prachtig voorbeeld van zomers chic!

Net als Kate en Máxima

Op paparazzibeelden is te zien hoe Meghan en Harry gekleed gingen op maandagavond, tijdens een bezoek aan een Italiaans restaurant (bekijk de foto’s hier via Hello!). De hertogin van Sussex draagt een wit-zwart jumpsuit dat ons bijzonder veel doet denken aan een jumpsuit en jurk die koningin Máxima en hertogin Kate in de kast hebben hangen. Nogmaals: Meghan is haar royal style niet verleerd!

Het bezoek aan New York is de eerste openbare reis die prins Harry en hertogin Meghan hebben gemaakt na hun korte verschijning bij het jubileum van Queen Elizabeth vorige maand. Nu de Sussexes er geen koninklijke agenda meer op nahouden, is het maar de vraag wanneer we weer een kijkje kunnen nemen in Meghans zomergarderobe.

Bron: Harper’s Bazaar, Vogue, Instagram @Dresslikeaduchess | Beeld: BrunoPress / ProShots

Laatste nieuws