Lekker loeren: vakantiekiekjes van prinses Märtha Louise

#vacay

De zomer is in volle gang en menig royal verruild zijn of haar paleis om voor een vakantiebestemming. Zo ook prinses Märtha Louise van Noorwegen, die met haar dochters naar het zonnige Spanje is vertrokken. Op Instagram deelt ze vrolijke kiekjes! 

Viva España

Märtha Louise en haar dochters zijn naar Spanje vertrokken om te genieten van de zon, elkaar én de paardensport. Dochter Emma deed namelijk mee aan het EK, waar zij en haar paard Fetoucha derde zijn geworden. Hier deelde de prinses al eerder een bericht over, met de tekst: “Blij paard, blij moeder.” Snappen wij helemaal, wat een prestatie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Maud en Leah

Tussen het trainen door was er voor de prinses en dochters Maud en Leah ook nog tijd om Spanje te ontdekken. Zo zien we een foto van het trio, maar ook van de dochters apart. Extra leuk, want Leah is ondertussen al 17 jaar en Maud 19 jaar. De twee hebben ieders een eigen leven, en komen we via hun Instagram veel over ze te weten. Zo is de knappe Leah aan de slag gegaan als model, en is Maud kunstenares en schrijfster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Zonder metgezel

De moeder-dochters-trip lijkt zonder de verloofde van prinses Märtha Louise te zijn, de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett. De twee zijn sinds 2019 samen, en vorige maand maakte het Noorse koningshuis bekend dat de twee verloofd zijn. Over de aanstaande bruiloft weten we nog niets.

Bron: Instagram @iam_marthalouise, RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws