Britt Dekkers nieuwe liefde op het eerste gezicht: ‘Dit is Johnny’

De blondine is door het dolle heen.

Lees ook

Groot feest in de stal van Britt Dekker. De blondine heeft er namelijk een nieuw paard bij, die ze aan je voorstelt op haar Instagram.

Paarden

Britt was al de eigenaresse van de paarden Eve en George – het paard dat ze van John de Mol kreeg in ruil voor de presentatie van een paar programma’s bij Talpa. Helaas ging afgelopen maart haar geliefde Friese paard Vito dood, en stond er een stal leeg. Hoewel ze Vito in haar hart niet kon vervangen, bleef de presentatrice en paardenliefhebster rondzoeken naar andere Friese paarden. De paardenfamilie was immers niet compleet.

Brend Abe fan Galingastate

Na veel foto’s en video’s vond ze ineens een majestueus paard waar ze opslag verliefd op werd, deelt Britt op Instagram. Brend Abe fan Galingastate was alleen niet te koop, maar uiteindelijk lukte het haar toch om de eigenaar te overtuigen. Omdat Brend Abe fan Galingastate geen gemakkelijke naam is om je edele viervoeter even mee aan te spreken, koos Britt voor een opmerkelijke roepnaam: Johnny – wellicht een knipoog naar John de Mol? Ze stelt Johnny zelf aan je voor!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Speciale band

“Het was liefde op het eerste gezicht. Ik probeerde om hem uit mijn hoofd te zetten, maar net als bij George, droomde ik over dit paard”, deelt Britt. “Bijna elke nacht verscheen hij in mijn dromen.” Een droom die tegen alle verwachtingen in toch uitkwam. “Ik dacht dat ik dit paard nooit zou kunnen krijgen, maar na veel gesprekken kan ik jullie dankbaar vertellen dat ik het allergelukkigste meisje ter wereld ben.”

Bron: Weekend, Instagram @brittdekker92 | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook