Prinses Beatrice maakt lieve opmerking over dochter Sienna

De prinses ziet haar dochter wel in haar voetsporen treden.

Prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi laten doorgaans weinig los over dochter Sienna, die in september alweer één jaar oud wordt. Toch kon de prinses het vorige week niet laten om iets over haar dochter te zeggen. 

Teenage Cancer Trust

Vorige week waren prinses Beatrice, prinses Eugenie en Sarah, hertogin van York, digitaal aanwezig bij het Teenage Cancer Trust, waar ze bedankt werden voor hun steun als ere-beschermvrouwen van de liefdadigheidsinstelling.

Hier vroeg Myrna Whiteson, medeoprichter en voorzitter van de liefdadigheidsinstelling, zich hardop af wanneer ‘de kleintjes’ in dienst komen. Hiermee verwijst ze naar prinses Sienna en Eugenie’s zoon August, die in februari zijn eerste verjaardag vierde.

Beatrice ziet het wel zitten dat haar dochter in haar voetsporen treedt, en zegt breed glimlachend: “Sienna is al haar hele leven beschermvrouwe.” Een toekomstig lidmaatschap bij de Teenage Cancer Trust kunnen we dus zeker verwachten!

Veel geleerd

De prinses is zelf al jaren onderdeel van de liefdadigheidsinstelling. Tijdens de meeting blikt ze terug op wat voor indruk de Teenage Cancer Trust destijds op haar heeft gemaakt. “Op mijn 18e verjaardag ben ik naar de afdeling komen om een paar jonge mensen te ontmoeten.” Een ervaring die haar veel heeft geleerd, zowel over de ziekte als over haar liefdadigheidswerk als royal.

Oma Sarah

Hoewel prinses Beatrice niet veel over haar dochter praat, is de trotste grootmoeder Sarah heel openhartig over haar tweede kleinkind. Zo vertelde ze in een gesprek met ondernemer en investeerder Maxx Haycox vorige maand over speeltijd met haar kleinkinderen. “Weet je, als je August met treinen en tractoren wil spelen, kan hij dat, maar als hij met Barbies wil spelen, is dat ook goed.” 

Volgens Sarah zijn August en Sienna ook goede speelvriendjes. “Op dit moment wil Sienna spelen met knuffelige teddyberen en heel roze dingen. Maar als ze wil gaan spelen met treinen en tractoren, dan kunnen ze delen, nietwaar? Dus dat is allemaal goed.” Fergie ontpopt zich tot een oma van deze tijd!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws