Leuk nieuws voor liefhebbers van Bridgerton!

Dat wordt weer volledig wegzwijmelen.

Lees ook

Heb jij de eerste twee seizoenen van Bridgerton ook in een vloek en een zucht uitgekeken? Voor de mensen die nu in een zwart gat zijn gevallen, hebben we goed nieuws: de opnames voor seizoen drie zijn namelijk officieel begonnen! 

Over seizoen 3

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar, in het vorige seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

Gevoelens

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Ooh la la!

Een bijkomende complicatie voor Penelope is haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar alter ego Lady Whistledown geheim te houden.

Wegzwijmelen

Dat klinkt weer als heerlijk bingewatch-materiaal! Naast dit prachtige liefdesverhaal, kunnen we ook nog drie nieuwe personages verwachten. Daniel Francis speelt Marcus Anderson; Sam Phillips – je kunt hem herkennen van The Crown – speelt Lord Debling; James Phoon speelt Harry Dankworth. Dat wordt weer volledig wegzwijmelen!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook