Xess Xava wil net als moeder Yolanthe Cabau voor de camera

Zo moeder, zo zoon!

Yolanthe Cabau weet als geen ander hoe het is om voor de camera te staan. Haar zoontje Xess Xava gaat geregeld mee naar de set en begint zo zijn eigen ambities te krijgen. “Hij wil een eigen YouTube-kanaal beginnen”, schrijft Yolanthe in haar column voor Grazia

Voor de camera

Xess Xava is pas zes jaar, maar weet al precies wat hij wil gaan doen: voor de camera staan, net als zijn moeder. “Al twee jaar vraagt hij of hij zijn eigen YouTube-kanaal mag beginnen.” Xess is al begonnen met het opnemen van filmpjes, in drie (!) talen. “Hi guys, i’m Xess and this is my world! Thumbs up if you like it“, quote de actrice haar zoontje.

Op de rode loper! Yolanthe Cabau met zoontje Xess Xava en Jessey Sneijder. Beeld: BrunoPress

Er is alleen één nadeel: de filmpjes mogen nog niet online. “Na het zien van zijn filmpjes heb ik hem beloofd dat hij, als hij zeven wordt, online mag voor kinderen met zijn avontuurlijke video’s”, vertelt Yolanthe.

Link tool: url not provided

Begeleiden

Toch vindt ze het wel een lastige kwestie om haar zoontje een eigen kanaal te geven. “Aan de ene kant wil je ze beschermen tegen bepaalde kanten van het internet, maar tijden veranderen en je wilt je kind ook niet iets onthouden waar hij blij van wordt.” Ze gaat hem dan ook begeleiden en bepaalt uiteindelijk welke filmpjes wel of niet online komen.

Zo moeder, zo zoon

Het vrolijke en ondernemende karakter van Xess doet Yolanthe veel aan zichzelf denken. Toen Yolanthe dezelfde leeftijd als haar zoon had, was ze ook al te zien op televisie. “Hij ziet mij altijd voor de camera’s staan, dus het is ook niet gek dat het bij Xess kriebelt…”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws