De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Lees ook

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Cultuur in de natuur

Heb jij het weekenduitje van dit jaar al gemaakt? Floriade Expo 2022 is een ware belevenis. Op het park ervaar en beleef je vergroening op allerlei manieren. Floriade zoomt in op de relatie van de mens tot de natuur in een kleurrijke culturele setting. Ontdek bijvoorbeeld Florentijn Hofmans gigantische sculptuur, The Beehold, die de waarde van bijen uitbeeldt of beleef authentieke muziek- en dansoptredens en theatershows. Het uitgebreide en gevarieerde kunst- en cultuurprogramma van Floriade daagt je uit om op een nieuwe manier naar de groene stad van de toekomst te kijken. Floriade Expo 2022: dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

INK goes PINK

Na twee kleurloze jaren kunnen we dit jaar weer volop genieten van bontgekleurde grachten! Op 28 juli 2022, tien dagen voor de Canal Parade van Pride Amsterdam, trapt INK Hotel Amsterdam alvast af met een groot feest: INK goes PINK. Tijdens de Don’t stop until you’re proud-party transformeert INK Hotel Amsterdam in een heel roze – de naam zegt het al – PINK Hotel Amsterdam. Het feest is vrij toegankelijk en je krijgt een lekker welkomstdrankje. Zorg dat je er op tijd bent, want vol is helaas echt vol. Of kom komende weken langs voor het speciaal aangepaste Pink Chef’s Menu. Meer info vind je hier.

Het nieuwe geheim voor volumineuze lippen

De zomer door met volle, gehydrateerde lippen? De Silk Balm Icy en Silk Balm Spicy van Huda Beauty zijn dé geheime recepten voor volumineuze lippen zonder een injectienaald in zicht. Een zichtbare en voelbare oppepper voor de lippen die ook nog eens vegan-friendly en alcoholvrij zijn. Nu online verkrijgbaar via www.iciparisxl.nl en www.thebeautyeditor.com.

Luxe lodges midden in de natuur

Rust vinden midden in de natuur, maar wél met de nodige luxe: het kan hier! In vakantiepark de Zeegser Duinen, midden in het Nationaal Park de Drentsche Aa vind je stijlvolle lodges met wellness-faciliteiten zoals je eigen bubbelende jacuzzi, Finse sauna of hottub. Een ontspannen getaway boek je hier.

Vorkje meeprikken

Of je nu een kaasplank voor jezelf maakt of een diner organiseert in de tuin: mooi bestek laat het nóg lekkerder smaken. Dit elegante setje is van Lusso, een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, functionaliteit en luxe.

Zomers boeket

Worden we blij van: de nieuwe geur van Marc Jacobs is here. Een zomers boeket van citrusnoten met een bloemige splash in een flesje waarvan de zon vanzelf gaat schijnen. Daisy ever so fresh Eau de Parfum is een goede kanshebber voor onze nieuwe favoriete zomerparfum. Nu verkrijgbaar bij jouw parfumerie.

Beau Monde wenst je een geweldig weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook