Prins George groeit als kool: hij is Queen Elizabeth bijna voorbij

Het is nu echt geen klein mannetje meer.

Lees ook

Vorige week vrijdag werd prins George van Engeland negen jaar oud. Ter ere van zijn verjaardag deelde hertogin Kate een foto op hun Instagram-pagina. Er werd ook een foto gedeeld via het Twitter-account van de Royal Family. Daarbij sprong een grappig detail in het oog: de jonge prins is al bijna net zo lang als zijn overgrootmoeder.

Al lang niet meer klein

Vrijdag was het negen jaar geleden dat prins George Alexander Louis werd geboren in het St Mary’s Hospital. De tijd vliegt voorbij, want George is allang geen kleine jongen meer. Hij gaat al een aantal jaar naar de basisschool, houdt van bakken en speelt tennis. Ook is hij soms zelfs al aanwezig bij de royal duties van zijn ouders.

Ter ere van Georges verjaardag werd er vrijdag een foto het Twitter-account van The Royal Family geplaatst. Daarop zijn George en Queen Elizabeth naast elkaar te zien. De foto is gemaakt tijdens de Platinum Jubilee-vieringen van de Queen, afgelopen juni. Iets wat meteen opvalt, is dat George en de Queen al vrijwel even lang zijn.

Hartverwarmende reacties

Het mooie plaatje levert veel vrolijke reacties op. “Een overgrootmoeder met haar achterkleinkind, een historisch en speciaal moment om te koesteren”, schrijft iemand. “Zo veel liefde en respect voor haar in zijn ogen”, is er ook te lezen. “Wat een prachtige foto van prins George en zijn ‘gan gan’!”, schrijft een ander. Daarmee wordt verwezen naar de bijnaam die George aan zijn overgrootmoeder gaf toen hij klein was. We zijn benieuwd wanneer de jonge prins zijn overgrootmoeder overstijgt!

Bron: HELLO! | Beeld: BrunoPress, Twitter The Royal Family

Laatste nieuws

Zie ook