Wedding bells: Lady Tatiana Mountbatten is in het huwelijksbootje gestapt

Op een zomerse zaterdag gaf zij haar grote liefde het jawoord.

Afgelopen weekend was het zover: Lady Tatiana Mountbatten trouwde met haar grote liefde Alexander ‘Alick’ Dru. De bruiloft vond plaats bij de Winchester Cathedral.

Veel royal connecties

Wellicht doet de naam Lady Tatiana Mountbatten niet meteen een belletje rinkelen. Ze is de dochter van George Mountbatten en diens eerste vrouw, Sarah Georgina. George is een neef van Queen Elizabeth, dus Tatiana is familie van de Queen via haar vaders kant. De oudoom van Tatiana was Louis Mountbatten, die werd gezien als de mentor van prins Charles en ‘eregrootvader’ van Elizabeths vier kinderen. Tatiana’s grootvader, David Mountbatten, was bovendien een neef van prins Philip. Ze waren sinds hun jeugd erg close en David was Philips getuige op diens huwelijk met Queen Elizabeth. Meerdere royal connections dus!

Winterse verloving

In januari maakten Tatiana en Alexander in de Telegraph bekend dat ze zich hadden verloofd. Alexander was tijdens een skivakantie op één knie gegaan in Verbier. Tatiana deelde destijds een aantal kiekjes die vlak na het moment waren geschoten, waar ze een ring-emoji bij plaatste:

Beeldige trouwjurk

Afgelopen zaterdag was het zover en stapten Tatiana en Alexander in het huwelijksbootje. Ze trouwden in de Winchester Chapel. Tatiana droeg een prachtige jurk van ontwerpster Suzanne Neville, met korte mouwen, een sleep van maar liefst drie meter en een open rug. Ook droeg ze een lange sluier en een aantal simpele, maar elegante parelsieraden. Haar haar was vastgemaakt in een strakke, lage knot en het lijkt erop dat ze een tiara onder haar sluier droeg. De jurk was gepersonaliseerd met borduursels van de bruidsjurk van Tatiana’s moeder.

tatiana-1

De jurk had een gewaagde open rug. Beeld: BrunoPress

tatiana-2

Tatiana combineerde de jurk met een sluier. Beeld: BrunoPress

En ze leefden nog lang en gelukkig

Een van de gasten op de bruiloft was Cressida Bonas, een ex-vriendin van prins Harry. Ook waren er meerdere familieleden van zowel Tatiana als Alexander aanwezig. Aan de foto’s te zien was het een prachtige dag, ideaal om de liefde te vieren met al je dierbaren. Wij wensen Tatiana en ‘haar’ Alexander een lang en gelukkig leven toe!

Bron: Town and Country Mag, Tatler, PEOPLE | Beeld: BrunoPress, Instagram Lady Tatiana Mountbatten

Laatste nieuws