De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Vincent op vrijdag

Jawel, Vincent op Vrijdag is terug van weggeweest! Op vrijdag 29 juli staat er een gloednieuwe editie van de iconische Vincent op Vrijdag-avonden op de agenda. Wat je kunt verwachten? Een avond vol thematische workshops, clubsets en performances. 

Vincent op Vrijdag is een regelmatig terugkerend avondprogramma waarin jonge smaakmakers van de stad creëren en samenkomen. De programmering is altijd geïnspireerd op het leven en/of werk van Vincent Van Gogh.

Vincent op Vrijdag x Cineville vindt plaats op 29 juli van 19:00 tot 23:00 in het Van Gogh Museum. Tickets zijn hier verkrijgbaar voor € 10,-. Studenten en Museumkaart- of Cineville-pashouders krijgen € 2,50 korting.

Overnacht in de Rainbow Room

Ter ere van de 25ste Canal Parade-editie komt Booking.com met wat leuks: de ultieme Pride Amsterdam Experience. Eén gelukkig paar kan tijdens het slotweekend van Amsterdam Pride op 5 en 6 augustus genieten van een onvergetelijk ervaring. Dat is inclusief een verblijf van twee nachten in de speciaal gecreëerde Pride Amsterdam kamer in het luxueuze Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

De kamer waarin de gasten verblijven, is geïnspireerd op regenbogen en gecreëerd om de diversiteit van de LHBTIQ+ gemeenschap te weerspiegelen. De twee gelukkige boekers worden verwelkomd door het Peruaans-Nederlandse drag-icoon Envy Peru en beginnen hun onvergetelijke weekend samen met haar en cocktails in de kleurrijke hotelbar, The Flying Deer. Daarna worden ze meegenomen voor een inclusieve en culinaire ervaring bij het populaire Eetcafé Wijmpje Beukers van LHBTIQ+ eigenaren, inclusief een persoonlijk welkom van een van de medeoprichters. Dag twee begint met ontbijt op bed en daarna is het op naar de beste plek in Amsterdam om de kleurrijke Canal Parade te ervaren. Met exclusieve toegang tot het VIP-dek zijn de feestvierders verzekerd van een fantastische plek voor het hoogtepunt van hun Amsterdam Pride Experience.

De ultieme Pride Amsterdam Experience van twee nachten is beschikbaar voor één gelukkig paar boekers van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 7 augustus, voor een totaalbedrag van slechts €20,22. Dat bedrag is ter ere van de terugkeer van de Canal Parade in 2022, na een onderbreking van drie jaar. De experience is vanaf 1 augustus 2022 om 10.00 uur Nederlandse tijd exclusief te boeken via Booking.com op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Hier vind je meer informatie.

rainbow room

Ga naar Kwaku Summer Festival

Het zonnigste feestje van Nederland begon in de jaren ’70 als een voetbaltoernooi in de Bijlmer. Inmiddels is Kwaku uitgegroeid tot een van de belangrijkste zomerfeesten in het land. Van spectaculaire optredens tot het lekkerste eten: Kwaku Summer Festival mag je niet missen. Zie kwakufestival.nl voor het volledige programma. Het Kwaku Summer Festival vindt tot en met 7 augustus plaats, alleen in het weekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KWAKU SUMMERFESTIVAL (@kwakufestival)

Zing je schor

Dol op karaoke en lekker eten? Dan zit je vanaf nu goed bij Dikke Mic in Rotterdam. Bij deze splinternieuwe streetfood bar kun je je maag naar hartenlust vullen met Asian streetfood en tegelijkertijd losgaan een van de acht aparte karaokeruimtes. Want ja, ze doen hier karaoke in Tokio-stijl: solo of met een groep vrienden je longen uit je lijf zingen zonder dat anderen het horen. Bestel je hapjes en drankjes – die zijn samengesteld door chef-kok Ron Blaauw – rechtstreeks vanuit de karaokeruimte of ga daarvoor gezellig eten in de bar zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dikke Mic (@dikkemic)

Films en series

Kijk jij dit weekend liever een film of serie op de bank? Er zijn ook weer genoeg nieuwe releases. Zo is de serie Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita onlangs begonnen bij Videoland, en staat de film De Luizenmoeder sinds vandaag op Netflix. Zin in een modefilm? Dan kun je nu bij Prime Video terecht om House of Gucci te kijken. Veel kijkplezier!

Beeld: Booking.com

Laatste nieuws