Wow: dít is hoe Teen Moms Farrah Abraham er nu uitziet

Can you say: onherkenbaar?

Ze maakte ooit furore als een van de OG’s in MTV-programma’s 16 & Pregnant en Teen Mom. Maar de tijd heeft niet stilgestaan voor Farrah Abraham en haar dochtertje Sophia. Niet alleen is de kleine spruit opgegroeid tot jonge tiener, ook Farrah zelf herkennen we nauwelijks meer terug.

Teen Mom

Het is alweer even geleden dat Farrah voor het eerst op de buis verscheen, in 2009 om precies te zijn. Ze was 17 jaar oud en zwanger toen ze haar tv-carrière begon in 16 & Pregnant. Haar vriend Derek overleed een maand voor de geboorte van hun dochtertje Sophia. Dat Farrah niet op haar mondje was gevallen en graag haar eigen plan trok, zagen we maar al te vaak in 16 & Pregnant en later ook in Teen Mom.

In 2012 kwam de Teen Mom-serie na vier seizoenen ten einde, maar vanaf 2015 was er een reboot. Het vijfde seizoen van het programma rond de originele cast tienermoeders was een feit. Naast Farrah keerden voor de revival ook moeders Maci McKinney, Catelynn Baltierra en Amber Portwood terug.

In 2017 werd Farrah na maar liefst zeven seizoenen Teen Mom ontslagen. Zo had ze niet alleen een bad attitude tegen de producers van het programma, ook filmde ze geregeld filmpjes voor een wat volwassener publiek. In de serie was te zien hoe Farrah het gesprek aan moest gaan met producer Morgan J. Freeman. Zo kreeg de jonge moeder te horen dat ze ‘moeilijk mee te werken’ was, en dat ze geen onderdeel van de show kon zijn als ze ‘ervoor koos om in de adult industry te blijven werken’. Hiermee kwam er een einde aan Farrah’s MTV-carrière.

Single

Overigens had het niet veel gescheeld of we hadden Farrah nog op een heel andere manier teruggezien op MTV. Zo heeft ze meerdere singles en albums uitgebracht. Haar debuutalbum My Teenage Dream Ended kreeg echter maar weinig positieve reviews. Critici waren onder andere niet te spreken over de hoeveelheid auto-tune en productie van Farrah’s popalbum. Zo werd haar muziek onder meer vergeleken met Rebecca Blacks iconische nummer Friday. Oeps!

Benieuwd hoe Farrah er anno nu uitziet? Ga dan naar de volgende pagina!

Laatste nieuws