Prins William en prinses Charlotte samen in een zoete video

In de video zien we een glimp van de bijzondere relatie tussen de twee.

Lees ook

Het Engelse damesvoetbalteam won gisteren voor het eerst het EK, en heel Engeland stond achter hun team. Zo ook de Cambridges, die een wel heel zoet bericht op Instagram delen. 

Zo vader, zo dochter

Dat Prins William en prins George dol zijn op sport, dat wisten we natuurlijk al. Maar ook prinses Charlotte is groot fan, en wenst het Engelse damesvoetbalteam in een video op Instagram veel succes voor de wedstrijd. Een bijzonder filmpje, waarin we een glimp zien van de liefdevolle relatie tussen de prinses en haar vader.

“We willen allebei de Lionesses veel succes wensen voor vanavond. Je hebt het ongelooflijk goed gedaan in de competitie en we duimen de hele tijd voor je”, vertelt prins William in de video. Prinses Charlotte, die dicht tegen haar vader aanzit, is het daar helemaal mee eens en zegt: “Succes, ik hoop dat je wint. Dag.”

‘Wat een geweldige familie’

Op de video zien we dat de 7-jarige prinses al flink gegroeid is, en dat is de fans op Instagram ook zeker niet ontgaan. Zo reageert iemand onder het bericht: “Charlotte is zo mooi, het is ongelooflijk. Wat een geweldige familie!” Een andere fan merkt op dat de prinses veel op haar oma én overgrootmoeder lijkt. Al was het even onduidelijk wie nou de oma is…

Een fan reageert namelijk onder het bericht: “Aww, ze lijkt zo veel op haar oma, Liz!” Een ander antwoordde: “Haar oma is Diana”, waarop een derde zegt: “Oh kom op, je weet wat ze bedoelde!” We zijn benieuwd of prinses Charlotte in de toekomt nog meer op haar oma (of overgrootmoeder) gaat lijken!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook