Yolanthe Cabau openhartig over liefdesleven: ‘Het kan heel snel gaan’

'Het is een fijn gevoel om te weten dat je kunt thuiskomen bij iemand.'

Yolanthe Cabau lijkt alles voor elkaar te hebben: ze heeft een grote rol in een Amerikaanse film, haar bedrijf Cabau Lifestyle is een groot succes en ze heeft een happy leven met zoontje Xess Xava in L.A. Maar hoe zit het met de liefde? In een exclusief interview met Beau Monde spreekt de actrice zich hier eerlijk over uit.

Officieel single

Als iedereen weet wie je bent, kan daten soms heel moeilijk zijn. Maar in L.A. heeft Yolanthe alle vrijheid. “Ik ben officieel single. Dat betekent niet dat ik het niet leuk kan hebben met iemand.” Hoewel ze in Amerika vooral anoniem leeft, zal ze het zelf delen als ze een nieuwe lover heeft. Ze legt uit: “Zodra ik een serieuze relatie begin, zal ik dat als eerste delen met de wereld.”

Zelfliefde

De relatie met zichzelf staat nu op nummer één bij Yolanthe – al was dat niet altijd zo. “Ik heb geleerd om met mezelf te leven, er oprecht achter te komen wie ik ben en die persoon helemaal te omarmen en lief te hebben”, zegt de actrice. Een goede band met zichzelf krijgen ging zeker niet zonder ups en downs, maar ze is nu gelukkig met haar leven. “Op dit moment ligt mijn focus bij Xess en mijn werk, dat is een mindset die ik van vroeger uit van mijn moeder heb meegekregen.” Toch hoeft ze zich geen moment te vervelen. “Ik date nu vooral met mezelf en met mijn vriendinnen.”

Steun en toeverlaat

Als de liefde zich eenmaal aandient, dan neemt Yolanthe die kans met beiden handen aan. “Ik ben het type bij wie, als ik eenmaal ervoor ga, het ook heel snel kan gaan.” Een steun en toeverlaat is dan ook zeker iets waar ze behoefte aan heeft. “Het is een fijn gevoel om te weten dat je kunt thuiskomen bij iemand. Als je, zoals ik, in een positie zit waar mensen continu een mening over je hebben, is het fijn om iemand te hebben die een arm om je heen slaat en weet wie je écht bent”, aldus de actrice.

Het hele interview met Yolanthe Cabau lees je in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 3 augustus in de winkels of online verkrijgbaar via tijdschrift.land! Daarin vertelt de actrice meer over haar leven in L.A., het opvoeden van zoontje Xess Xava en haar relatie met Wesley Sneijder.

Tekst: Jill Waas | Foto’s: Martika de Sanders | Visagie: Danielle Dinkgreve | Styling: Elaine ten Cate

Laatste nieuws