Exclusief: Yolanthe Cabau over relatie met Wesley Sneijder

'Hij is een heel belangrijk deel van mijn leven.'

Lees ook

Yolanthe Cabau leeft in alle vrijheid in L.A. met zoontje Xess Xava, die ze samen met Wesley Sneijder kreeg. Hoewel Yolanthe in Amerika woont en Wesley in Nederland, zorgt de actrice ervoor dat het voor haar zoontje zo normaal mogelijk is. Beau Monde sprak haar hierover.

Soulmate

Yolanthe en Wesley trouwde in 2010, maar gingen in 2019 alsnog uit elkaar. Hoewel de twee geen koppel meer zijn, hebben ze nog steeds goed contact. “Ik zal altijd van Wesley houden. Hij is een heel belangrijk deel van mijn leven, een soulmate met wie ik veel heb gedeeld en met wie ik een nieuw leven heb gecreëerd”, vertelt Yolanthe.

Verder gaan

“Als je met iemand trouwt en een gezin start, hoop je maar één ding: samen oud te worden”, vertelt Yolanthe. “Maar op een gegeven moment moet je ook accepteren dat het leven nu eenmaal niet zo is gelopen.” Dat Wesley een nieuwe vriendin heeft, vindt de actrice dan ook zeker niet vervelend. “Als ik zie dat Wesley gelukkig is, ben ik dat ook.”

Xess Xava

Ondanks de afstand, probeert Yolanthe het voor Xess Xava zo normaal mogelijk te maken. “Elke ochtend als ik Xess naar school breng, laat ik hem even met zijn vader facetimen, want ik vind het belangrijk dat zij een goede band houden.” Het was voor haar dan ook belangrijk dat haar zoontje niet de dupe zou zijn van de scheiding. Wat volgens haar ook goed gelukt is. “Als ik naar Xess kijk, zie ik een vrolijk kind. Hij houdt van zijn vader, ze hebben een mooie band en samen maken we er het beste van.”

Het hele interview met Yolanthe Cabau lees je in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 3 augustus in de winkels of online verkrijgbaar via tijdschrift.land! Daarin vertelt de actrice meer over haar liefdesleven, haar leven in L.A. en de liefdes in haar leven. 

Tekst: Jill Waas | Foto’s: Martika de Sanders | Visagie: Danielle Dinkgreve | Styling: Elaine ten Cate

Laatste nieuws

Zie ook