Dit zijn de favoriete schoenen van Meghan Markle

Deze schoenen heeft Meg al jaren in haar kast staan.

Waar ze ook komt, Meghan Markle ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Haar looks worden bijna altijd afgemaakt door een paar killer heels. En hoewel ze regelmatig een ander paar uit haar rijkgevulde schoenenkast haalt, heeft de hertogin één paar favoriete hakken waar we haar regelmatig op zien. 

Favoriete hakken

Als er iets is waar royals goed in zijn, dan is het wel een modeformule vinden en zich daaraan vasthouden. Elke royal heeft zo zijn eigen kenmerkende stijl. Iets dat we bij Meghan Markle bijna altijd terugzien, is een paar hoge hakken onder haar deftige jurkjes en kokerrokken. Haar favoriete schoenen? Dat zijn ongetwijfeld dit paar hakken dat ze al minstens vier jaar draagt.

Van marineblauw tot zwart

Het gaat om een paar zwarte pumps van het merk Manolo Blahnik. Deze zou de hertogin van Sussex al sinds 2018 in haar collectie hebben, wat betekent dat ze er al ruim vier jaar op rondloopt. Hoewel classy zwart nu favoriet is, heeft Meg de hakken ook al in het marineblauw gehad.

Recent zagen we Meghan nog op de klassieke hakken tijdens een optreden tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, waar de hertogin een keynote speech hield ter ere van Nelson Mandela Day.

Meghan Markle
Meghan Markle op haar favoriete hakken, in 2019. (Beeld: Brunopress)

Wat kost dat?

We begrijpen de keuze van Meghan voor deze tijdloze hakken heel goed. En we zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat je betaalt voor een paar van deze pumps. Om precies te zijn draagt Meg de Manolo Blahnik BB 105 suède pumps in het zwart, deze koop je online voor zo’n €625. Je moet dus flink in de buidel tasten om te paraderen als een royal. Maar ja, als we de hertogin mogen geloven heb je jaren plezier van deze investering.

Bron: Pure Wow | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws