Prinses Eugenie staat stil bij winst Leeuwinnen en deelt emotionele boodschap

'Je hebt ons trots gemaakt, bedankt voor het inspireren van ons.'

Lees ook

Afgelopen weekend won het Engelse damesvoetbalteam het EK, en was het hele land trots op hun Lionesses. Ook de royal family liet van zich horen, zoals prinses Eugenie die een emotionele boodschap deelde. 

Trots

De zomervakantie is in volle gang bezig, en ook prinses Eugenie is volop aan het genieten van de zon met haar gezin, Jack Brooksbank en hun zoon August. Toch had ze even tijd om een bericht te delen waarin ze het voetbalteam haar goede wensen geeft. Zo deelt ze: “Wow, wow, wow. Je hebt ons trots gemaakt. Bedankt voor het inspireren van ons, en enorme felicitaties aan de Leeuwinnen!”

Felicitaties van de Queen

Ook plaatst ze de hartverwarmende boodschap van de koningin, die luidde: “Mijn hartelijke felicitaties, en die van mijn familie, gaan naar jullie allemaal uit met het winnen van de Europese Kampioenschappen voetbal voor vrouwen. Het is een belangrijke presentatie voor het hele team, inclusief je ondersteunend personeel.”

De winst van de Leeuwinnen is een grote inspiratiebron voor anderen, vervolgde de Queen haar brief: “Jullie hebben allemaal een voorbeeld geteld dat een inspiratie zal zijn voor meisjes en vrouwen vandaag en voor toekomstige generaties. Ik hoop dat jullie net zo trots zullen zijn op de impact die jullie hebben gehad op jullie sport als op het resultaat van vandaag.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Succes wensen

Ook prins William en prinses Charlotte stonden achter het Engelse team, en wensten ze de Leeuwinnen veel succes middels een zoete video. Hierin wenste prinses Charlotte het team veel succes met de wedstrijd, terwijl ze dicht tegen haar vader aan zat. Prins William was tijdens de finale ook aanwezig, en stond vanaf de zijlijn het voetbalteam toe te juichen.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook