Zien: zo ziet Colin Bridgerton er in het echt uit

Ook in het echte leven ziet de acteur eruit om door een ringetje te halen!

Vanaf het eerste seizoen zijn we al fan van Bridgerton, en ook het tweede seizoen was een groot succes. Luke Newton is een van de acteurs uit de populaire Netflix-serie. Voor het kostuumdrama kroop hij in de huid van Colin Bridgerton. Maar hoe ziet de knappe acteur er eigenlijk in het echt uit? 

Op naar seizoen 3

Liefhebbers van drama, kostuums en juicy roddels haalden hun hart op met Netflix’ hitserie Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien.

Heb jij de eerste twee seizoenen van Bridgerton ook in een vloek en een zucht uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws: de opnames voor seizoen drie zijn namelijk officieel begonnen!

Colin Bridgerton

Colin is aanvankelijk niet bezig met het vinden van een huwelijkskandidaat. Tot hij de knappe Marina Thompson (Ruby Barker) ontmoet, met wie hij wel in het huwelijksbootje zou willen stappen. Helaas voor Colin pakt dat anders uit dan gedacht. De Bridgerton-telg vertrekt naar Griekenland en keert aan het begin van het tweede seizoen weer terug. Zal hij in het derde seizoen dan wel de liefde vinden?

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar, in het tweede seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

Gevoelens

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Ooh la la!

Een bijkomende complicatie voor Penelope is haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar alter ego Lady Whistledown geheim te houden. Dat klinkt weer als heerlijk bingewatch-materiaal, wij kunnen niet wachten!

Benieuwd hoe de knappe Colin er in het echt uitziet? Je ziet het op de volgende pagina!

Laatste nieuws